Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ödåkra IF Juniorlag

Följ

Juniorlag

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Ödåkra IF
Fotboll
Juniorlag

Kontaktinformation

Namn Ödåkra IF
E-post kansliet@odakraif.se

Om Ödåkra IF Juniorlag

Planen för 2019 är att bedriva fotbollsverksamhet för en U18 trupp spelandes i junior sammanhang.

Detta kommer vi, tillsammans, att göra med energi, tydlighet, öppenhet, klara målbilder samt överenskomna regler för att uppnå motivation, kvalitet och kontinuitet i det vi gör under hela året. Förväntningarna är att spelarna jobbar hårt, har kul, tar eget ansvar, är självkritiska, visar lagkänsla, representerar ÖIF i alla lägen samt utmanar sig själva för att utvecklas så mycket som möjligt som fotbollsspelare och personer.

Ledarna är övertygande om att spelargruppen har en enormt stor potential, resan har bara påbörjats och det är bara de själva som sätter gränserna. Vi ledare, är här för deras skull, för att hjälpa dem, att med egen ambition och motivation, förbereda sig i så stora delar som möjligt inför kommande seniorspel.

Utöver träningar och matcher kommer vi även att delta i diverse förenings-arrangemang och aktiviteter ex kiosk vid A-lagsmatcher, ÖIF-cupen, Eskilscupen, Städdag, osv.