Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Osby Atlet o BK Ungdom

Följ

Ungdom

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Osby Atlet o BK
Brottning
Ungdom
Osby Atlet o BK

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 24 nov 2009 tränaren

  Hej ungdomar jag fick höra att jag har slarvat på att skriva här på ett tag och dom har rätt för jag har haft en del att göra så nu skriver jag .
  Jag kan bara säga att ni tränar bra men jag har set att ni försöker att fuska när ni, tror att jag inte ser er. Men vem är det som förlora på det? inte jag. Vem är det som förlora på det? Kan ni berätta för mig det så att jag vet det. Vad har vi lärt oss i dag kan ni berätta det för mig på torsdag hej då vi träffas på träningen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 nov 2009 André Sjölander

  Hej. Hoppas vi får träna mer på kast och parterr-brottning. Hoppas vi blir 20 stycken som tränar nästa gång.
  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

  Rapportera

  Rapportera

 • 30 okt 2009 theo

  hej alla de va bra träning vi gick i genom kasten lite och körde lite match men jag va inte riktigt på hugget och nu så mår inte heller så bra men de få väl gå :)

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 okt 2009 baba

  :)

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 okt 2009 Tobbe

  Tjena Simon! Nästa tävling är om 2 veckor. Jag tror att Ricky kommer på Torsdag och han är perfekt för dig att träna med. Vi ska snart åka på tävlingar där det finns lite större killar så att du får brottas match. Kul att du använder hemsidan,ses på träningen. Tobbe.

  Rapportera

  Rapportera

 • 27 okt 2009 simon

  hej allihopa det är första gången som jag skriver här men jag är ganska ny i träningen. jag vill ha någon till som är ungefär lika gammal som mig för det är lite jobbigt att träna mot dem som kanske är lite mindre än mig. sen undrar jag när nästa nybörjarmatch eller tävling är. ja det var väl allt jag hade att säga hejdå.

  :) vi syns på torsdag :)

  Rapportera

  Rapportera

 • 27 okt 2009 Tobbe

  Tjena Busungar! Jättebra träning idag,mycket teknikträning och nya svåra grepp. Jag tycker att ni fixade det bra. Ses på Torsdag, Tobbe.

  Rapportera

  Rapportera

 • 23 okt 2009 TRÄNAREN

  Hej Ungdomar
  Ursäktar när jag säger (fan) vad ni tränade bra i torsdag .
  OM ni gör så här varige träning så kommer det att ge ett mycket bra resultat efter en vis tid ,för det tar tid att kroppen o hjärnan kan för stå vad du gör på träningen, hej då vi syns på tisdag

  Rapportera

  Rapportera

 • 21 okt 2009 Tobbe

  Hej busungar! På Torsdag blir det lite kortare träning pga att A-laget har hemmamatch. Vi kör till ca 18:30. Hoppas ni kan stanna kvar och titta på matchen mot Bjuv Bk. Den börjar kl 19:30 och det är gratis inträde för er. Mvh Tobbe.

  Rapportera

  Rapportera

 • 14 okt 2009 Tobbe

  Hej busungar! Igår var det väldigt lite folk på träningen men vi fick gott om tid till viktig teknikträning och det är ju bra. Hoppas alla andra kommer på Torsdag. Mvh Tobbe.

  Rapportera

  Rapportera