• Damsegrare: Notvikens IK DFF

Även i Damklassen pallade favoriten trycket. Redan innan paus hade NIK DFF avgjort genom att göra 3-0 på utmanaren Bergnäsets AIK. Siffror som sedan stod sig matchen ut. Ellen Danielsson gjorde psykolgiska 1-0 redan efter sju minuter. När lagen möttes på lördagskvällen i gruppspelet "bombade" Miranda Viksten Waara in matchens enda mål. Krutet var fortfarande torrt in i finalen och innan paussignalen hittade Miranda rätt två gånger. 3-0 och en fullt rättvis seger. Arnes Bil Cup 27 feb 2022 0kommentarer
  • Herrsegrare: Notvikens IK

Notvikens IK räknades som favorit i finalen mot Lira BK och man pallade för trycket. Henrik Drugge gjorde 1-0 efter 12 min och bara fem minuter in i andra satte Gustav Hamstig 2-0 på straff sedan Robert Lidhammar rivits omkull. Arnes Bil Cup 27 feb 2022 0kommentarer