Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Norrköpings HK P-08

Följ

P-08

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 11 okt Annie Wallin

  Go kväll!
  Kassören hälsar att det saknas inbetalningar till jokerlotteriet. Betala gärna det snarast tack. Kom ihåg att märka med barnets namn. Första dragningen är på onsdag nästa vecka.
  /Annie

  Rapportera

  Rapportera

 • 22 sep Veronica Hörnstedt

  Härlig uppslutning på ”overallprovningen idag 👍! Nu saknar jag bara Arvid, Frej, Ed & Henrik Johnsson. De storlekar som finns är 140, 152, 164, XS, S, M, L. Kan ni meddela mg vilka storlekar ni önskar vore det kanon. Om ni vet nån i laget som är ungefär lika stor som ert barn så kan jag kolla vilken storlek de tagit. Tänk på att overallerna helst ska fungera i 2 år. Kostnad 709:- men vi hoppas på sponsring så vi kommer ner rejält i pris. På föräldragruppsmötet idag såg det lovande ut.

  Rapportera

  Rapportera

 • 21 sep Veronica Hörnstedt

  Påminnelse: Det är dags att beställa träningsoveraller. Jag finns på plats med en uppsättning 30 min innan träningen börjar imorgon, om man vill prova storlek. Jag finns kvar till kl.12.15 men måste sen vidare till en fotbollsmatch så försök komma innan träningen börjar om möjligt. Om någon förälder inte finns på plats kan jag hjälpa barnen att prova. Be dem bara komma upp till mig bakom läktaren. // Veronica

  Rapportera

  Rapportera

 • 13 sep David Wallin

  Föräldraträff
  Den 22/9 tänkte vi att samtliga föräldrar skulle träffas under barnens träningstid. Vi tänkte då gå genom arbetsuppgifterna till vår minicup den 29/9 samt diskutera försäljning och sponsring för det kommande året. Vore toppen om så många som möjligt kan komma.
  David & Joel

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 sep Annie Wallin

  Hej!
  Vi i säljgruppen flaggar för att höstens sälj blir i form av jokerlotteriet (halva potten) Vi kommer köra 10 veckor v40-50. Detta innebär ca 5 lotter 200kr styck per barn alt att man säljer sina lotter (nummer) i två femveckorsomgångar för 100kr. Ni kommer att behålla samma siffror under hela perioden. Detta kommer att ge 10000kr till lagkassan. Mer info och lottnummer kommer.
  Vi fortsätter även kämpa på med panten.
  /Annie

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 sep Johan Sjöstrand

  Sponsorer
  Hej allihop, det är lite frågor kring det här med sponsringen av killarnas kläder. Och det känns som om det skulle vara lämpligt att vi samtliga föräldrar träffas vid något lämpligt tillfälle inom en snar framtid och diskuterar igenom lite frågor och riktlinjer. (kanske den 29 sept under träningsturneringen?) Vad som kanske är en rimlig peng att sponsra med för att få ett så bra pris som möjligt på kläderna. Eller om någon utanför själva sponsorgruppen har nån känning på lämplig sponsor. Än så länge är det två företag som är aktuella. Vore kul att få tag på några fler.

  /MVH Johan (Leos pappa)

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 sep David Wallin

  Träningsturnering 29/9
  Föräldragruppen har idag haft ett uppstartsmöte gällande arbetsuppgifter som skall utföras under vår träningsturnering. Vi kommer inom kort lägga ut arbetsfördelningen men avvaktar ett par dagar då ett antal ej svarat om de kommer eller inte. Vi räknar med att alla som tackat ja till cupen har en förälder/vuxen som är arbetsför under dagen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 13 jun Linda Bjarnesjö

  Hej!
  Vi drog in 9385 kr på försäljningen av kryddor. Bra jobbat alla!
  /Linda

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 jun Kikki Liljeblad

  Fortsättning på inlägg: Jag har ingen minnesbild att det sades att alla kunde delta vid denna cup. Det innebär inte att jag menar att det inte sades bara att jag inte uppfattade den informationen.

  Jag vill också betona att jag inte alls avser att ”smita” från något kollektivt ansvar. Vi har deltagit i de försäljningar som förekommit sedan vi klev in i föreningen utan mer att det kändes tråkigt att delta i försäljningar om det var så att vissa barn inte får vara med.

  Nu är det ju inte så och jag vill återigen tacka för svar.


  Med vänlig hälsning, Kikki

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 jun Kikki Liljeblad

  Hej

  Tack för alla svar och kommentarer.

  Mitt inlägg baseras helt på den information som jag upplevde att jag fick på föräldramötet.

  På föräldramötet fick vi massor med information om laget och om de cuper som det fanns funderingar att delta på. Jättebra. Jag uppfattade att det fanns lite olika tänk från ledarna vad gäller de olika cuperna samt när de äger rum. Eftersom jag är ny i föreningen så ställde jag kontrollfrågan ” hur vet man att kan delta på en cup” jag fick då svaret att får man en kallelse så ska man delta. Min fråga gällde cuper generellt. Om ni uppfattade att frågan enbart gällde en cup vet jag ej. Jag har därför gjort tolkningen, eftersom det inte kommit någon kallelse till denna cup, att Hugo inte får delta. Detta också baserat på att inte alla fick/kunde delta i Katrineholm.

  En intresseanmälan och en kallelse är inte såsom jag är van det inte samma sak. Jag är som sagt ny i denna klubb och kan inte rutiner och kultur här. Jag har ingen minnesbild att det sades a

  Rapportera

  Rapportera