Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Norrköpings HK P-08

Följ

P-08

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 6 jun Kikki Liljeblad

  Fortsättning på inlägg: Jag har ingen minnesbild att det sades att alla kunde delta vid denna cup. Det innebär inte att jag menar att det inte sades bara att jag inte uppfattade den informationen.

  Jag vill också betona att jag inte alls avser att ”smita” från något kollektivt ansvar. Vi har deltagit i de försäljningar som förekommit sedan vi klev in i föreningen utan mer att det kändes tråkigt att delta i försäljningar om det var så att vissa barn inte får vara med.

  Nu är det ju inte så och jag vill återigen tacka för svar.


  Med vänlig hälsning, Kikki

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 jun Kikki Liljeblad

  Hej

  Tack för alla svar och kommentarer.

  Mitt inlägg baseras helt på den information som jag upplevde att jag fick på föräldramötet.

  På föräldramötet fick vi massor med information om laget och om de cuper som det fanns funderingar att delta på. Jättebra. Jag uppfattade att det fanns lite olika tänk från ledarna vad gäller de olika cuperna samt när de äger rum. Eftersom jag är ny i föreningen så ställde jag kontrollfrågan ” hur vet man att kan delta på en cup” jag fick då svaret att får man en kallelse så ska man delta. Min fråga gällde cuper generellt. Om ni uppfattade att frågan enbart gällde en cup vet jag ej. Jag har därför gjort tolkningen, eftersom det inte kommit någon kallelse till denna cup, att Hugo inte får delta. Detta också baserat på att inte alla fick/kunde delta i Katrineholm.

  En intresseanmälan och en kallelse är inte såsom jag är van det inte samma sak. Jag är som sagt ny i denna klubb och kan inte rutiner och kultur här. Jag har ingen minnesbild att det sades a

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 jun Ola Wilhelmsson

  För allas information så är vi anmälda med två lag till Skadevi Cup och två lag till Hallbybollen. Vi har även skickat ut info till andra klubbar om vår egen planerade cup i September som ersätter Lidingö cup. Hur cuper finansieras är faktiskt upp till er föräldrar som grupp att
  lösa på bästa sätt.
  Till Katrineholm Cup anmälde vi två lag men fick bara med ett pga fulltecknad åldersklass. Antalet spelare per lag är alltid maximerat på cuperna så hela vår trupp kunde inte vara med.
  Vi toppar inte.

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 jun Sofia

  Vi sa på föräldramötet att alla barn var välkomna till Junicupen.
  En intresseanmälan hade redan gått ut i januari. Därför låg det på föräldrarnas ansvar att meddela ledarna om barnet ville spela i Junicupen.
  Den cupen krockade med Jönsbergska cup vilket gjorde att många inte kunde följa med.
  Ingen toppning precis som Mankan skriver.

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 jun Kikki Liljeblad

  Det enda om denna cup som jag kan se i mitt flöde på laget.se är en intresseinbjudan som man skulle svara på den 20/1 alltså innan vi började. Någon annan kallelse, inbjudan eller intresseanmälan för nya har inte vi fått.

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 jun Magnus Eklund

  Hej Kikki!
  Tråkigt att du känner så!
  Till denna cup gick en intresseanmälan ut till alla barn!
  Alla som har svarat får följa med.
  Policyn i vårat lag och i NHK är att inte toppa lagen förrens man är med och spelar i U-SM som B pojk(13 år och framåt)
  Mvh Mankan

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 jun Kikki Liljeblad

  Hej David. Nej vi har inte fått någon inbjudan. Hugo började i februari. Dessutom sades på föräldramöte att de som börjat sent inte skulle få spela Katrineholm. Jag uppfattade inte att något sades om juni cupen.
  Du svarar ju på frågan att försäljningar ska gå till cuper. Bra. Kanske ska policyn kring cuper hänga ihop med försäljning. Så länge barnen inte får delta på cuper så säljer man heller inget. När man är välkommen att spela cup, oavsett om man tackar ja eller nej, så förväntas man delta i beslutade försäljningar.

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 jun David Wallin

  Att vi delat in cuperna 3 och 3 är för att man ska få snabbare ”återbetalning” på sitt slit man lagt ner för sälja. Det är också bra att de är grupperade ifall man är bortrest eller av annan anledning inte kan vara med på en av cuperna så kan man ändå få del av försäljningen på andra cuper.

  //David

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 jun David Wallin

  Hej,
  Gällande vilka som får spela när och var låter jag ledarna svara på men om mitt minne inte sviker så fick samtliga barn en intresseanmälan till den kommande junicupen (någon gång i januari tror jag). Men som sagt det får ledarna svara på. Gällande vårt arbete i försäljningsgruppen så har vi som mål att hitta aktiviteter för att dra in så mycket pengar så att de önskade cuperna kostar så lite som möjligt. Vi har grupperat cuperna så att vi säljer till 3 cuper i taget. Den senaste försäljningen samt jokerlotteriet skall gå till junicupen, lidingöcupen samt skadevicupen. Eventuell försäljning i höst skall gå till de cuper som är under våren, hallbycupen, Katrineholm och järnvägen. Som läget är nu så har vi under de utförda försäljningarna dragit in ca 14500kr till de 3 första cuperna vilket betyder att genom vår försäljning inte riktigt nått målet att täcka anmälningsavgift samt ledarnas logikort. Det målet var 17500kr

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 jun Kikki Liljeblad

  Hej

  Även denna vid den cup som äger rum nästa helg är min son Hugo Liljeblad inte välkommen att delta. Jag kan naturligtvis inte säga något om NHK-s policys vad gäller vem och vilka som får spela cuper mer än att det är min erfarenhet från annan barnidrott att det är ovanligt att toppa så tidigt.
  Det jag dock vänder mig emot är att vår familj precis som alla andra ska sälja kryddor och lotter, där intäkterna gå till kostnader för deltagande i cuper, men där vi inte är välkomna att delta. Det känns för oss inte OK att vi ska slita med försäljningar för att subventionera att andra barn får åka på cuper där vårt barn inte är välkommet.
  Om Hugo ska fortsätta med handboll kommer vi fortsättningsvis att betala medlemsavgifter som går till att bekosta träning. Inget annat.

  Med vänlig hälsning, Kikki Liljeblad

  Rapportera

  Rapportera