Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Norrköpings HK P-08

Följ

P-08

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • för 2 dagar sedan Annie Wallin

  Gårdagens lördags joker var nr 27, grattis Ed!

  Rapportera

  Rapportera

 • för 5 dagar sedan Annie Wallin

  Den här omgångens första onsdags jokervinnare är nr 33, grattis Isac Glaad!

  Rapportera

  Rapportera

 • för 10 dagar sedan Magnus Eklund

  Tyvärr ingen träning imorgon!
  Ola o jag är i Strängnäs med andra laget!

  Rapportera

  Rapportera

 • för 10 dagar sedan Linda Bjarnesjö

  Gokväll! Blir det någon träning imorgon för de grabbar som inte ska till Strängnäs?

  Rapportera

  Rapportera

 • för 11 dagar sedan Annie Wallin

  Go kväll!
  Kassören hälsar att det saknas inbetalningar till jokerlotteriet. Betala gärna det snarast tack. Kom ihåg att märka med barnets namn. Första dragningen är på onsdag nästa vecka.
  /Annie

  Rapportera

  Rapportera

 • 22 sep Veronica Hörnstedt

  Härlig uppslutning på ”overallprovningen idag 👍! Nu saknar jag bara Arvid, Frej, Ed & Henrik Johnsson. De storlekar som finns är 140, 152, 164, XS, S, M, L. Kan ni meddela mg vilka storlekar ni önskar vore det kanon. Om ni vet nån i laget som är ungefär lika stor som ert barn så kan jag kolla vilken storlek de tagit. Tänk på att overallerna helst ska fungera i 2 år. Kostnad 709:- men vi hoppas på sponsring så vi kommer ner rejält i pris. På föräldragruppsmötet idag såg det lovande ut.

  Rapportera

  Rapportera

 • 21 sep Veronica Hörnstedt

  Påminnelse: Det är dags att beställa träningsoveraller. Jag finns på plats med en uppsättning 30 min innan träningen börjar imorgon, om man vill prova storlek. Jag finns kvar till kl.12.15 men måste sen vidare till en fotbollsmatch så försök komma innan träningen börjar om möjligt. Om någon förälder inte finns på plats kan jag hjälpa barnen att prova. Be dem bara komma upp till mig bakom läktaren. // Veronica

  Rapportera

  Rapportera

 • 13 sep David Wallin

  Föräldraträff
  Den 22/9 tänkte vi att samtliga föräldrar skulle träffas under barnens träningstid. Vi tänkte då gå genom arbetsuppgifterna till vår minicup den 29/9 samt diskutera försäljning och sponsring för det kommande året. Vore toppen om så många som möjligt kan komma.
  David & Joel

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 sep Annie Wallin

  Hej!
  Vi i säljgruppen flaggar för att höstens sälj blir i form av jokerlotteriet (halva potten) Vi kommer köra 10 veckor v40-50. Detta innebär ca 5 lotter 200kr styck per barn alt att man säljer sina lotter (nummer) i två femveckorsomgångar för 100kr. Ni kommer att behålla samma siffror under hela perioden. Detta kommer att ge 10000kr till lagkassan. Mer info och lottnummer kommer.
  Vi fortsätter även kämpa på med panten.
  /Annie

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 sep Johan Sjöstrand

  Sponsorer
  Hej allihop, det är lite frågor kring det här med sponsringen av killarnas kläder. Och det känns som om det skulle vara lämpligt att vi samtliga föräldrar träffas vid något lämpligt tillfälle inom en snar framtid och diskuterar igenom lite frågor och riktlinjer. (kanske den 29 sept under träningsturneringen?) Vad som kanske är en rimlig peng att sponsra med för att få ett så bra pris som möjligt på kläderna. Eller om någon utanför själva sponsorgruppen har nån känning på lämplig sponsor. Än så länge är det två företag som är aktuella. Vore kul att få tag på några fler.

  /MVH Johan (Leos pappa)

  Rapportera

  Rapportera