• OBS!!! Träning idag på Kubenplan kl21-22

OBS!!! Träning idag på Kubenplan kl21-22 Samling 20:45 A-lag Herrar 5 maj 2022 0kommentarer
  • Referat: Nedansjö IK - Sundsvalls FF

1:a halvlek slutar mållös och det märks att vi inte riktigt är trygga med boll och det nya spelsystemet. SFF sätter hög press och vi lyckas inte riktigt hitta väger genom den, utan tappar boll. Vi lyckas dock skapa ett flertal snabba och bra omställningar som så när kan resultera i ett mål! 2:a halvlek inleds med att SFF gör 1-0 på hörna efter bara några minuter. Efter det tar vi över matchen och spelar riktigt bra! Lyckas också kvittera till 1-1 genom ett riktigt fint anfall från högerkanten, inspel till Oscar i mitten som vänder bort sin motspelare driver fram och avslutar snyggt i bortre från distans! 2-1 SFF tar åter ledningen efter en snabb lång boll när vi haft en hörna och inte riktigt hinner hem. 2-2 vi kvitterar åter igen. Jocke lyfter in en frispark mitt på SFF:S planhalva. Jakob löper in i straffområdet och nickskarvar snyggt in den i bortre! Tyvärr slutar matchen 2-3 då SFF petar in bollen i slutet efter en tilltrasslad situation. Sammanfattat så gör vi en bra match mot en bra motståndare och visar stark moral och kämpaglöd. Det finns absolut saker vi kan jobba på, men konstigt vore det ju annars! Intentionerna finns där och när vi hittat trygghet i det nya spelsystemet så kommer det att se mycket bättre ut :) //Coach A-lag Herrar 21 feb 2022 0kommentarer
  • Ändring match imorgon

Tjena grabbar, fick nu från förbundet att matchen startar kl 15.30, så vi samlas kl 14.45 senast ! A-lag Herrar 19 feb 2022 0kommentarer