Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Norrahammars IK Juniorlag (f. 01-02)

Referat: Norrahammars IK - Råslätts SK

Vi inleder matchen bra och sätter en ganska hög press på deras backar. Det för att försvåra deras uppspel längs marken. Det funkar bra och RSK är tvugna att spela längre bollar. Trots detta lyckas de i den 12e minten spela sig loss på sin högerkant och snett inåt bakåt där näste RSK spelare kommer placerar bollen säkert i mål. Vi fortsätter att spela agressivt och vi vinner mycket boll. tyvärr kommer vi inte till några riktigt farliga målchanser. RSK visar upp ett bra passningspel. 0-2 kommer i den 30e minute Det kom också på deras högerkant på liknande sätt som första målet. Vi fortsätter att spela bra och trots att RSK leder halvlek så känns det helt klart som att vi är med i matchen.
Vi går ut i andra halvlek med ambitionen att fortosätta likadant som i första halvlek. Tyvärr åker vi på ett snöpligt baklängesmål i 51 minuten. Men grabbarna fortsätter att kriga på. RSK har nu flyttat fram sina positioner och spelar riktigt bra och deras grabbar är sugna på att göra fler mål. Och i 70e minten kommer nästa RSK mål. Våra grabbar kommer igen och kommer in i matchen igen. Jacob får på ett bra skott som RSK målvakten tyvärr hinner ner på. Strax efter det lyfter Aram en snygg långboll längs vår vänsterkant till Igge. Han spelar vidare till Jacob som gör sin försvarare och spelar in till Mostafa som enkelt sätter dit bollen bakom en chanslös RSK målvakt. VI forstäter att spela bra nu. Igge kommer med ett bra inlägg som Mostafa nickar tätt utanför. Vi skapar ett par chanser till men lyckas tyvärr inte sätta dit den. Istället är det RSK som gör ytterligare mål på en hörna. Aram reducerar till 2-5 på ett fint långskott. Tyvärr orkar vi inte hålla orken och fokuset uppe resten av matchen så RSK gör ytterligare två mål innan matchen är över.
Trots de stora siffrorna tycker jag att vi gör en riktigt bra i stora delar av matchen. Där vi visar att så länge vi håller oss till vår "game plan" så gör vi det riktigt bra.
Nu laddar vi batterierna till nästa hemma match då Vaggeryd kommer på besök till Åsavellen.