• Referat: Bygdsiljums SK - Nysätra IF

Bygdsiljums SK-Nysätra IF 1-1 (1-0) 1-0 (27) Niclas Sandgren 1-1 (85) Kevin Jonsson (straff, Alexander Eliasson fälld) Domare: Pontus Schönfeldt Laguppställning Nysätra: Josef Bäckström-Andreas Gustafsson, Andreas Resoluth, Johan Bäckström, Tobias Aretorn-Alexander Eliasson, Peter Widmark, Sune Bergström, Anton Stjärnbäck-Johannes Bäckström, Kevin Jonsson Avbytare: Oscar Thyni, Andreas Forsberg, Mattias Widman, Emil Gustafsson Fotboll på konstgräs och fotboll på naturgräs är verkligen två skilda sporter. Det fick vi bittert erfara på Tjärnbacka i Burträsk. Vi startade matchen ganska hyggligt och försökte ändå "rulla" på det svårspelade underlaget. Under de första 20-25 minuterna trycker vi på ordentligt utan att få utdelning. Därför kommer Bygdsiljums 1-0 i den 27:e matchminuten som en blixt från klar himmel. Deras forward skjuter ett skott från hörnet på straffområdet som styr på båda våra mittbackar och ställer Josef i målet. Efter målet rasar vårat spel i hop fullständigt. I den andra halvleken pressar vi på ordentligt för en kvittering men vi har svårt att skapa riktigt vassa chanser. Ett skott från Kevin som smiter just utanför stolpen och ett från PW som går just över ribbkrysset är det farligaste vi skapar. De sista 20 minuterna går vi ner på en trebackslinje och lyfter upp Johan först på mittfältet och sen i kedjan. Till slut så får vi utdelning på våran press. Alexander fälls och vi får straff i den 85:e minuten. Kevin gör inget misstag och kvitterar till 1-1. Tyvärr så lyckas vi inte skapa något mer och matchen slutar oavgjort. A-lag Herrar 26 maj 2012 0kommentarer
  • Kryss mot Bygdsiljum i omg 2

Det blev kryss 1-1 mot Bygdsiljum i andra matchen för säsongen.Målskytt Kevin Jonsson (bilden). A-lag Herrar 26 maj 2012 0kommentarer
  • Referat: Nysätra IF - Lövånger/Uttersjöbäcken AIK

Nysätra IF-Lövånger/Uttersjöbäcken AIK 3-0 (3-0) 1-0 (17) Jimmy Bergström (Andreas Gustafsson) 2-0 (31) Philip Carlsson (Fredrik Glaas) 3-0 (37) Sune Bergström (Fredrik Glaas) Varning Nysätra: Fredrik Glaas (89) Domare: Lars-Olov Sjöström, Röbäck Laguppställning Nysätra: Josef Bäckström-Emil Norling, Johan Bäckström, Andreas Resoluth, Isak Wallgren-Andreas Gustafsson, Sune Bergström, Jimmy Bergström, Alexander Eliasson-Fredrik Glaas, Kevin Jonsson Avbytare: Johannes Bäckström, Mattias Pettersson, Andreas Forsberg, Philip Carlsson, Tobias Aretorn Äntligen!!!!!!! Seger mot den bittra rivalen Lövånger och på vilket sätt sedan. Det var ju aldrig något snack. Vi började matchen bra. Vi skapade en hel del chanser innan 1-0 målet. Bland annat hade Kevin en nick i insidan stolpen och Fredrik hade också ett par hyfsade lägen. I 17:e matchminuten kom så 1-0 målet genom Jimmy efter att "Gubben" kommit runt på sin vänsterkant och spelat snett inåt bakåt. I mitten på halvleken gjorde Isak en matchavgörande brytning som stoppade ett friläge för Lövånger 1-1 där så vet man aldrig vad som hade hänt. Tyvärr så skadade han sig i samma situation. En ordentlig sträckning i baksidan. I den 31:a minuten så utökade Philip till 2-0 efter ett snyggt inlägg av Fredrik och i matchminut 37 fyllde Sune på till 3-0 återigen framspelad av Fredrik. I den andra halvleken fortsatte vi att spela stabilt. Vi skapade två riktigt heta chanser att utöka målskörden. Ett friläge som Fredrik rullade i stolpen och ett tungt distansskott av Kevin som målvakten precis kunde tippa över ribban. Tyvärr åkte vi på en till skada då Tobias slog bakhuvudet i backen och fick kliva av med befarad hjärnskakning. Totalt sett en riktigt bra premiärmatch som kunde varit nåt mål större. Synd bara på de två allvarliga skadorna. A-lag Herrar 17 maj 2012 0kommentarer