• Myresjö/Vetlanda FK -Nässjö FF 0-0

Säsongens första Höglandsderby slutade oavgjort 0-0 inför 387 åskådare hemma på Heds Arena. Sett till 90 minuter så var ett oavgjort resultat nog det mest rättvisa med tanke på hur matchbilden såg ut och alla målchanser som skapades. Bägge lagen har också perioder i matchen där man äger mer utav spelet och skapar tryck. Våra motståndare öppnar matchen starkast och hotar med djupledslöpningar bakom backlinjen. Men vi jobbar oss in i halvleken och bjuder på ett par fina kombintationer i speluppbyggnaden som leder till bra målchanser I den andra halvleken trycker vi ner våra motståndare mer. Det Nässjö skapar är när vi slarvar och vi får farliga omställningar på oss. På det sättet svänger matchen men tempot i sig är hög och det måste varit en underhållande match se trots uteblivna mål. Sammanfattningsvis får vi slicka såren och utvärdera vår prestation men i stora hela gör vi en klart godkänd insats. Klart att anspänningsnivån fanns där i ett derby men vår arbetskapacitet är fortsatt bra. Spelmässigt också delar i matchen som är väldigt bra men vi strävar efter att vara perfekta och där behöver skärpan i avgörande passningar steppas upp. Men jag gillar hur laget tar sig an inställningen till att gå för seger. Det syntes att vi inte var nöjda med oavgjort och sista kvarten är vi det laget som går för 3 poäng! Men vi jobbar vidare och lämnar nu konstgräset för att på måndag flytta till vår bas på Vitalavallen där naturgräs väntar. Tack till er i publiken som fanns på plats denna kalla fredagskväll. (Förhoppningvis går vi mot varmare grader) På tisdag väntar ett nytt Höglandsderby mot just Nässjö FF där vårt U-21 startar sin serie. Avspark 19.00 på Heds Arena. Kom gärna dit och stötta grabbarna! Senior för 12 dagar sedan 0kommentarer