• Flyttad match

Hemmamatchen som skulle ha spelats den 24/9 mot Tjust är flyttad. Nytt datum är 30/9, matchstart klockan 15:00. Kallelse har gått ut. // Mikael Öppen träning 19 sep 2023 0kommentarer
  • Laginsats

Vi leder med 2-0 i halvlek och spelar bra över hela planen. Backlinjen kliver upp i planen som vi pratat om före start. Bäm vaktar kassen och agerar lugnt och stabilt. Vi blir tillbakapressade i andra halvlek och Hossmo är tuffa i närkamperna och tar över matchen mer och mer. De gör ett snyggt mål som inte är så mycket att säga nått om. Andra målet där är vi för passiva, känns lite onödigt att vi bjuder dem på det. Vi samlar oss och lyfter oss spelmässigt igen. Gott att se! Spelet böljar de sista 20 minutrarna och det är farliga chanser åt båda håll. 2-2 är ett rättvist resultat. Ikväll är det laginsatsen vi tar med oss. Ni är grymma! Öppen träning 13 sep 2023 0kommentarer