• Delad poäng mot Knivsta

På fredagkvällen tog vi emot serieledande Knivsta på Tallparken. Vi startade matchen bra och hade flera fina anfall med bra spel. Vi skapade några målschanser men det dröjde till slutet av halvleken innan vi kunde sätta 1-0. I början av andra halvlek var det jämnt och Knivsta lyckades kvittera efter 60 min. Lite senare fick vi en straff som vi tyvärr missade. Vi fortsatte att trycka på men det blev ingen utdelning. Matchen slutade 1-1. Idag hade vi en bättre start än matcherna tidigare och det var bara mål som fattades. Vi är forfarande obesegrade och det skall vi ha med oss. Bra jobb idag på samtliga spelare. Det som var tråkigt för vår del var att två av våra spelare fick utgå med knäskador. Det såg inte bra ut, men vi får avvakta och hoppas att det inte är alltför illa. Vi tränar på i veckan inför bortamatch mot Håbo på lördag. Tack till spelare, ledare, domare och publik. //Ledarstaben Dam 13 jun 2022 0kommentarer
  • Oavgjort mot Films SK

På onsdagskvällen var det dags för bortamatch mot Film SK. På förhand kändes det som vi hade lite revansch att kräva av oss själva efter matchen mot Uppl.Ekeby. Matchen startade med att spelet böljade fram och tillbaka. Ingen av lagen fick till något bra passningsspel och några riktigt vassa chanser skapades inte under första halvlek. Andra halvlek forsatte i samma stil, fast med lite mer farliga lägen. Motståndarna hade ett skott i ribban som vi rensade undan på mållinjen. Vi skapade även några farliga chanser i senare delen av andra halvleken. När det återstod några minuter fick vi ett friläge där Films målvakt gjorde en fin räddning. Bägge lagens målvakter gjorde en bra match. Stundtals håller vi ihop det bra men vi har inte tålamodet och blir lite stressade i vår speluppbyggnad. Vi vet nog vad det är vi behöver förbättra och det skall vi göra tills matchen mot Knivsta på fredag. Idag får vi inte till det, men vi kämpar och jobbar hårt mot ett motstånd som krigar hela matchen. Nu tränar vi på i veckan och laddar om inför matchen på fredag. Tack till spelare, ledare, domare och publik. //Ledarstaben Dam 5 jun 2022 0kommentarer
  • Dagens match inställd

Hemmamatchen idag som skulle spelas mot Rimbo IF 2, är inställd pga wo. Givetvis tråkigt för Rimbo, men även för oss och publiken. Vi laddar om för match borta på onsdag mot Films SK. //Ledarstaben Dam 28 maj 2022 0kommentarer
  • Bortaseger mot Upplands/E/O.

På torsdagskvällen åkte vi till Alunda för match mot Upplands/Ekeby/Olands. Förutsättningarna för att rulla boll var inte de bästa då planen inte var speciellt bra. Men det var lika för bägge lagen och spelet blev ryckigt, med mycket luftbollar och vi hade svårt att få tag i spelet. I 41 min. tog vi ledningen och det kändes rättvist. Men strax innan paus kvitterade motståndarna. I andra halvlek skapade vi en hel del chanser men vi fick inte in bollen förrän i 70 min. Ekeby var inte ofarliga men vi lyckades hålla undan och vann rättvist med 2-1. I dag kom vi inte upp på den nivå som vi tycker att vi bör ligga på, men visar ånyo att vi vinner pga. en bra inställning och kampvilja i gruppen. Tack till samtliga spelare. Vi tränar på i veckan för match hemma på lördag. Tack till spelare, ledare, motståndare,domare och publik. //Ledarstaben Dam 22 maj 2022 0kommentarer