16 december 2018
15:30

FBC Karlskrona

Referat: Månsarps IBK - FBC Karlskrona

Sista matchen före Jul och truppen utökad med några nya killar. Gästerna är spelförande, vi har ett avslut i stolpen men FBC Karlskrona går ut i periodpaus med rättvis ledning 0-2. Andra målet tillkom när vi spelade box. Andra perioden börjar vi en man mindre men fredar oss, en stund efter kommer 0-3. Vi tar Time out i mitten av andra vilket kändes rätt. När sedan Tom Berglund rakar in 1-3 på en retur från Marcus Axelssons skott får vi lite hopp, men bara i 29 sekunder då 1-4 kommer. Efter ett konststycke på mittplan får Mattias Kristensson iväg en perfekt pass till Erik Gusvasson som gör 2-4. Det som sker sen gör vi tappar matchen på 2 minuter. Ett uppspel går fel och 2-5. En straff som kan kännas billig tilldöms och 2-6 för i bytet efter bli 2-7. Tredje perioden rullar iväg och den slutar 0-4. Saknade energi och många avslut gick utanför. Gustav Hvirf debuterade idag precis som Johan Thisell men nån julklapp blev det inte idag i säcken. Nu lite speluppehåll, gäller ladda batterierna. God Jul på er.

Resultat: 2-11 (0-2, 2-5, 0-4)
Skott: 23-40 (6-9, 10-20, 7-11)