Tenhults sporthall
3 december 2016
13:30

Referat: Tenhults IF - Månsarps IBK

Ny seger för herrarna borta mot Tenhult. I en mycket fysikt sett match är vi det bättre laget. Kollision med JAS-match och en del febersjuka i veckan gjorde det var ovisst ända fram till lördagsmorgonen vilka som kunde spela eller ej. Alexander fick välförtjänt stå dagens match och Adam gick in som assisterande tränare för hjälpa Owe idag. En reflektion är att merparten av Div 3 lagen vi möter inte bryr sig om Förbundets direktiv att matcherna ska förläggas på söndagar. Finns en anledning till att direktivet finns men det verkar inte finnas några konsekvenser att bryta det så vi råkar regelbundet ut för matchkrockar som stör oss. I dagens match öppnar Tisell målskyttet 5:01 in och 2-0 kommer på ett läckert sätt från Jonathan P´s klubba. Andra perioden som är vår bästa rycker vi till ledning med 6-1, en straffmiss och sent mål 19:57 är väl noterbart här. Drar även på oss en 2+10 men vi gör mycket bra grejjer helhetsmässigt i andra. 3e perioden byter vi målchanser och även målgörandet skiftar. Tenhult vinner tredje perioden men det blir aldrig darr. Alex får beröm i mål och Ola samt Jonas gör återigen många poäng och vår sexpoängsledning håller sig i serien efter dagen vinst. Skotten räknades inte men seger lila var iallafall programenligt. Nästa match söndag 11/12 hemma mot KFUM hoppas vi blir spännade och jämn. Vi syns väl då?

Resultat: 4-8 (0-2, 1-4, 3-2)
Skott: Tja, säg det