• Vinst mot Tuna Södra! Idag tar vi emot IFK Kåremo

Förra omgången ställdes vi mot IK Tuna Södra på bortaplan där vi vann med 0-2. Vi kom till spel utan flera startspelare och frånvaro medförde att båda tränarna fick hoppa in i backlinjen, två rutinerade herrar som gör det bra. Vi kontrollerade matchen efter tidig ledning men punkterade inte matchen förren mot slutet. Tuna försvarade sig bra samtidigt som vi missar för många chanser, i helhet vinner man rättvist med 0-2. Idag väntar IFK Kåremo på hemmaplan. Ett bra lag som har varit lite ojämna mot slutet men oerhört bra högsta nivå där vi måste höja tempot och mer effektiva framför mål om vi ska ta alla tre poäng. Kvalplatsen lever vidare även om chanserna är minimala för vår del så vill vi avsluta snyggt på hemmaplan. Matchstart Kl 12:00 på Idrottsplatsen. Varmt Välkomna A-lag Herrar 15 sep 2019 0kommentarer
  • 1-3-underläge till 4-3! Nu väntar IK Tuna Södra

Vilken match som utspelade sig på Idrottsplatsen när vi tog emot Rockneby. Vi lyckades vända 1-3-underläge till seger 4-3 inom loppet av 10 minuter. Vi började klart piggast och tog en tidig 1-0 ledning men våra motståndare skulle hinna göra 1-1 på hörna och kort därefter 1-2. Rättvist? Nej men våra motståndare spelade smart och tog vara på deras fysika anfallare som fick stå två gånger om helt omarkerad. Andra halvlek började precis som första där vi hade chanser på kvittera men istället skulle Rockenby göra 1-3 från straffpunkten. Med 25 minuter kvar kände vi att vi har inget att förlora och ändrade till trebackslinje samt gick över till ett ultraoffensiv uppställing som resulterade tre mål på 10 minuter. Bakom vändningen låg ingenting annat än en sjuhelsikes lagmoral och hela laget ska ha beröm som gav aldrig upp. Nu väntar Tuna Södra borta på söndag . En tuff bortamatch där vi måste vara fokuserade till max om vi ska ta tre nya poäng. Det är tre matcher kvar och 12 poäng att spela om, kampen om kvalplats lever vidare. Forza GIF A-lag Herrar 5 sep 2019 0kommentarer
  • Vinst mot Långemåla! Ny match mot Rockneby IK på tisdag

Gårdagens match mot Långemåla IF slutade med 3-0. Vi höjde tempot i andra halvlek och tog en rättvis seger. Fyra matcher kvar och 12 poäng att spela om! Nästa match är redan på tisdag mot Rockneby IK med matchstart KL 18:15 på IP. Det blir en tuff utmaning mot ett bra motstånd. Varmt välkomna ses på tisdag! A-lag Herrar 31 aug 2019 0kommentarer
  • Stor vinst mot Alsterbro. Nu väntar Långemåla IF på fredag!

Vinst mot Alsterbro IF på bortaplan med 6-3. Bra match från vår sida offensivt. Defensivt måste vi höja oss ett par snäpp nästa omgång Nu väntar " Derby " mot Långemåla IF på fredag med matchstart Kl 18:30. Långemåla är ett bra lag som har gjort bra jämfört med tidigare år och kommer vara tuff uppgift precis som första matchen där vi vann med 2-3. För vår del gäller att vi bygger vidare på vårt spel och är taggad till max samt inte underskattar våra motståndare. Kom och stötta oss. Varmt välkomna, vi ses på IP. A-lag Herrar 27 aug 2019 0kommentarer
  • Oavgjort mot IF Ariel! Imorgon väntar Alsterbro IF

Tisdagens match mot IF Ariel slutade 3-3. Vi är det bättre laget i stora delar av matchen och har dessutom chansen att punktera matchen på straff. Hemmalaget får nytändning och hinner kvittera med 12 min kvar. Bra fotbollsmatch med två bra lag på plan! Milad Eliassi stod för ett vackert frisparksmål, säsongens snyggaste hittills. Imorgon väntar tuff bortmatch mot Alsterbro IF. Hemmamötet slutade 5-0 och då var vi det bättre laget. Men vi förväntar oss ett revanchsuget lag som har dessutom två raka vinster och starka på hemmaplan. A-lag Herrar 23 aug 2019 0kommentarer
  • Vinst mot BB2001! Nu väntar tuff match mot Ariel IF

Innan uppehållet hann vi spela mot Läckeby GoIF där det blev 1-2 förlust på hemmaplan. Ett oavgjort resultat hade varit mer rättvist då vi spelade bra fotboll. Under lördagen den 17/3 tog vi emot BB2001 på hemmaplan. Matchen slutade med seger 2-1 till vår favör. Bra match som borde varit avgjord redan i första halvlek! Närmare 5-1 än 2-2! Skönt med tre välförtjänta poäng. Idag ställs vi mot Ariel IF på bortaplan. Ett bra lag som ligger på andra plats i tabellen och starka på hemmaplan. Vi är revanschsugna sen sist då Ariel vann första mötet. Det blir en tuff utmaning men med hårt arbete och vilja kommer vi gå för tre poäng. Kom och stötta oss med matchstart Kl 18:45 på Eskogsvallen. A-lag Herrar 20 aug 2019 0kommentarer