• Referat: Malungs IF - Bullermyrens IK

En snöplig förlust på Prästholmens konstgräs där vi inte riktigt kommer upp i vår normala nivå. Trots det har vi flera chanser att kvittera lyckas vi inte få in bollen. Bullis mål är en hörnvariant som smiter in vid första stolpen. Kallt, regnigt och svårbemästrat underlag. En relativt jämn match! Positivt att alla kämpar in i sista minuten! Nu en veckas träning mot seriepremiären mot Mora på Prästholmen fredag 22/4 A-lag Herrar 19 apr 2022 0kommentarer
  • Vinst på Prästholmen!

Vinst mot Vansbro! Säsongens andra träningsmatch slutade med vinst med 10-0. Tränartrion: -”Väl genomförd match med mycket fokus på anfallsspel! Vansbro gör sin första match/träning på större ytor så de får det svårt med vårt snabba och bra passningsspel. Vi är väldigt nöjda med rörelse utan boll, flytt av boll, spelvändningar med mera. Samtliga gör det mycket bra och kämpar ända in i kaklet”. Följ Malungs IF i appen ”Min Fotboll” där kan ni se klipp från matchen! A-lag Herrar 27 mar 2022 0kommentarer
  • Referat: Västanviks AIF - Malungs IF

Första matchen utomhus och på 11-manna plan efter vinterns träningar i vår fotbollshall. Ett stukat manskap med enbart två inhoppare där vi dessutom åker på en skada i början av första halvlek och en ytterligare innan halvtid, vilket gör att vi får spela utan avbytare. Detta och mycket annat gör att detta var en fantastisk kämpainsats. Fokus i matchen var att ligga rätt i försvarsspelet och träna på detta samtidigt som vi ville våga hålla i bollen och hålla den efter backen. Kanske lite övermodigt ibland och överdrivet då Västanviks backlinje många gånger stod väldigt högt och med några längre bollar hade vi kunnat straffa dem mer. Som vanligt en väldigt jämn match mot Västanvik (tror nästa samtliga våra försäsongsmatcher mot dem historiskt slutat oavgjort) som avgörs på strafff efter att Hassan gjort en bra löpning på en bra passning och blivit nedsparkad av målvakten. Alexander gjorde inga misstag och satte dit straffen säkert. Det fanns chnaser både dessförinnan och efter målet för både oss och Västanvik, så det var en jämn match. En riktigt bra grund att bygga vidare på i nästa match mot Vansbro AIK på konstgräset i Mora. Extra plus för Stephan och Yusufs kämpainsats på innermittfältet samt Yosefs mogna spel på mittbackspositionen. Även Emils andra halvlek bådar gott inför serien där han tillsammans med yttermittfältaren kommer dominera vänsterkanten offensivt. Alla förtjänar dock beröm för en riktigt bra insats och alla gav allt de hade i 90 minuter. A-lag Herrar 18 mar 2022 0kommentarer
  • Vinst i premiären!

Ett soligt Torsby bjöd på bra förutsättningar för säsongens första träningsmatch mot Västanvik. Matchen slutade med vinst 1-0 efter att Alex satt dit en straff. Tränartrion Lindholm/Hindrikes/Olsson var nöjda med dagens insats: - Vi gör en mycket bra kämpainsats, ett stabilt och bra försvarsspel! En mycket bra grund att bygga vidare på, säger Lindholm. Nu ser vi fram emot nästa träningsmatch mot Vansbro 27/3 på Prästholmen, Mora. A-lag Herrar 12 mar 2022 0kommentarer
  • Första träningsmatchen!

14.00 går avsparken för säsongen när vi tar emot Västanvik i Torsby! Laguppställningen ser ni i bilden och avbytare för dagen är Pontus och Abdu. A-lag Herrar 12 mar 2022 0kommentarer
  • Stabil och målrik premiärmatch slutar med vinst 12-2

Dagen bjöd på fina förutsättningar för premiärmatch när vi ställer upp vårt unga, snabba och tekniska lag. Leksand från division 6 kom på besök för en match 3x25 minuter i vår fotbollshall efter att den planerade miniturneringen varit tvungen att ställas in på grund av flera återbud från andra lag. Matchen blev välspelad med många fina mål, kombinationer och ett stabilt försvarsspel. Utan att ta ut oss alltför mycket vinner vi matchen med 12-2. Lite nervöst och stelt de första fem minuterna men sedan för vi matchen totalt. Finns inte så mycket mer att säga. En stabil insats från samtliga med extra plus för ungdomarna Yusuf och Yosef som kliver in och tar för sig riktigt bra! Även Cisse och Hassan förtjänar ett extra plus för sina löpningar och sina kliniska avslut! Målskyttar för dagen: - Cisse, 4st - Hassan 3st - Lukas 1st - Yusuf 1st - Elias 1st - Nahom 1st - Kevin 1st Vi från tränarhåll vill tacka grabbarna för en grymt fin premiärmatch!! /Anders och Daniel A-lag Herrar 12 feb 2022 0kommentarer