Rapportera

Rapportera

• 22 mar 2015 Micke/Kansliet

Herrestad-LAIK 6-1
    Jag tycker vi gör det bra trots att vi fick många återbud i "sista" minuten. Vi står upp bra i 1:a halvlek och har med oss 1-1 (Rickard) in i omklädningsrummet. När 2:a drar igång så e orken inte på topp då vi har jagat mkt boll i 1:a. Det rinner iväg lite men vi skall vara nöjda. Det vi kan prata lite om tycker jag, det e fasta situationer men det kommer. Tack Conny för att du ställde upp med kort varsel. Nu tränar vi på tisdag och sedan e det match på torsdag och lördag (rönnäng och rosseröd).
    /Andreas

Rapportera

Rapportera

• 20 mar 2015 Micke/kansliet

Matcher i helgen.
    Herrestad-LAIK DM lördag 15.00.
    LAIK 15-17 år-Hogstorp söndag 13.00 plasten.

Rapportera

Rapportera

• 18 mar 2015 Micke/Kansliet

Jörgen Öbom
    8 min

Träningsmatcherna rullar på med blandade upplevelser och reflektioner. Upplevelserna är att vilket lag vi än ställer upp med i matcherna så gör vi bra prestationer och visar att vi har spelare som duger.
    Reflektionerna som man gör i samband med matcherna är att alla ställer upp för alla och att stämningen i truppen är god, och dom sakerna är en en förutsättning för att man skall lyckas i en lagidrott som fotboll. DET SER BRA UT KILLAR!!!/Öbom

Jörgen Öbom
    10 min

0-2 mot Oddevold är ett ok resultat om man ser till vilket lag Oddevold spelade med. Att vi skulle få försvara oss visste vi innan och det gjorde vi stundtals mycket bra. Inställningen killarna hade och jobbet dom gjorde är ett bevis på att spelar man som ett lag och följer dom innan matchen uppgjorda planerna så kan man spela så bra. Att vi sen inte hade något direkt anfallsspel blir en följd av att vi inte riktigt orkade, även om vi försökte några gånger. Nu jobbar vi vidare på den inslagna vägen på träningarna. Bra jobbat killar! Vi syns på tisdag 19.00/ Öbom

3 tim

Att möta ett lag som försvarar sej med elva spelare på egen planhalva och anfaller med snabba spelvändningar är inte lätt.
    Första halvlek mot svenshögen spelade vi stundtals bra med fina kombinationer, och efter samuels fina prestation på 1-0 målet kändes det som denna matchen är våran.Men i andra halvlek backade dom hem med hela laget på egen planhalva, och då tappade vi vårat spel från första halvlek.sen att dom kontrar in 1-1 efter att vi ligger på är sådant som händer.att spela anfalls fotboll mot 11 motståndare på en planhalva är inte lätt. Så i stort sätt gör vi vi en ok match som vi borde vunnit med ett par mål. Nästa vecka väntar oddevold i dm hemma på plasten kl 15.00 och det blir en härlig utmaning, så kom och träna nu allihop så skall vi ge dom en bra match. Vi syns på tisdag 19.00. Öbom