• Damerna på segertåget igen!

Damerna studsade snabbt efter den bittra förlusten mot Westbo United i söndags. Gästerna Rås LB fick se sig besegrade med stora siffror igår kväll. Vi startade som vi brukar, full fart framåt och ett tidigt mål av Tuva Persson, efter sju minuter kom Tuva fri mot Gästernas målvakt Evelina, hon gjorde processen kort och bredsidade bollen enkelt förbi henne. Läs hela reportaget HÄR Vill du se fler bilder från matchen klicka HÄR Dam 24 maj 0kommentarer
  • Tung förlust för damerna!

Det blev en väldigt tung förlust för damerna borta mot Westbo United DFF i söndags. Vi började annars strålande bra satte vårt ledningsmål redan i minut 3, Elonida höll sig framme på en retur och på volley satte bollen i mål. Läs hela reportaget HÄR Vil du se fler bilder gör du det här BILDER Dam 21 maj 0kommentarer
  • Tredje raka för Damerna!

Det blev en härlig seger mot gästande Ronneby BK för damerna, men kanske en aning överraskande med stora siffror, 6-2 är mycket bra gjort av våra tjejer men matchen var jämnare än så. Vi tog vara på våra chanser medans gästerna sköt över och utanför. Läs hela reportaget genom att klicka HÄR Vill du se bilder från matchen klicka HÄR //Nico Dam 10 maj 0kommentarer
  • Andra raka för damerna!

Ännu en gång visade damerna att dom är otroligt bra när dom tar jobbet för varandra, denna gång i en imponerande match i Växjö mot Växjö BK. Att jag blir imponerad är för att det strulade från start, vi hade glömt matchtröjorna i Ljungby! Nu var goda råd dyra, Kajsa fick sin Pappa och Titus att hämta tröjorna och köra dom till Växjö, BK och domarna gick med på att senarelägga matchen för att tröjorna skulle hinna fram, dom kom men matchen försenades med 10 minuter, trots allt strul så höll sig våra iskalla och lugna, det var nog vi ledare som var nervösa. Läs hela reportaget HÄR Se bilder från matchen genom att klicka BILDER Dam 6 maj 0kommentarer
  • Damerna tillbaka i vinnarspåret!

Äntligen en efterlängtad seger för damerna i serien! Jag tycker vi har haft lite otur i dom föregående matcherna, men nu stämde allt från början till slut. Som vanligt tycker jag att vi startar väldigt bra i 20-25 minuter för att sen slappna av lite för mycket. Återigen tar vi ledningen tidigt, redan i minut tre kör Tuva P slalom med gästernas backar och avslutar snyggt i målvaktens bortre stolprot. Läs hela reportaget HÄR Fler bilder från matchen hittart du BILDER Dam 29 apr 0kommentarer
  • 0-2 blev 2-2!

Precis så är det, från att ha tagit ledningen med 0-2 och spelat en grymt offensiv och bra fotboll till att tappade alltihopa, det är sanningen efter vår resa och match i Dänningelanda mot Vederslöv-Dänningelanda IF. Läs hela reportaget HÄR Dam 23 apr 0kommentarer
  • Förlust för Damerna i premiären!

Det blev tyvärr en smärtsamn förlust för våra damer i premiären med 0-1 mot Hovshaga AIF Läs mer om nyheten genom att klicka HÄR Dam 16 apr 0kommentarer
  • Damerna gästas av Alvesta GIF!

På lördag 2 mars gästar Alvesta GIF vårt damlag och matchen börjar kl. 12.00 på Lagavallens konstgräs. Välkommen! Dam 1 mar