• LIF - BK Ettfyra 5-1

I säsongens första hemmamatch stod toppkandidaten BK Ettfyra för motståndet. "Hemmamatchen" spelades på Stora Vallas konstgräs i Degerfors eftersom Ramundervallens planer ännu ej är i spelbart skick. Vi visste om dessa förutsättningar sedan länge och vi hade även sedan länge sett fram mot just denna matchen. BK Ettfyra är ett duktigt och spelskickligt lag som med all rätt nämns som en av seriefavoriterna. Vi visste att vi måste prestera och jobba hårt för att vinna. Matchen rivstartade vi. 1-0 Theo Arvidsson i minut 2. 2-0 Pontus Lindh i minut 9. 3-0 Hampus Lindh i minut 12. Den första halvtimmen spelar vi den bästa fotbollen som föreningens seniorlag inte gjort på länge skulle jag säga. Vi fortsätter spela bra och kontrollerar motståndarna. I andra halvlek så är det jämnare men vi har full kontroll. 4-0 Emil Karlsson i minut 65. 4-1 i minut 66. Orken tryter på motståndarna och det blir mer av en transportsträcka till slutsignalen. 5-1 Jacob Nyström i minut 76. Vi har bud på fler, men detta blir slutresultatet. Väldigt nöjd med vår prestation och hur vi tar oss an och genomför matchen. Nu blir det lätt att gå ner och träna inför nästa veckas match som är mot ännu ett tippat topplag. ÖSK Söder som ska slås tillbaka. A-lag Herrar för 15 dagar sedan 0kommentarer
  • Seger i premiären

Vi gick segrande ur premiären borta mot IFK Örebro. Vinst med 3-2 efter 2 mål av Jesper Nyström och 1 mål av Viktor Karlsson. Vi tog kommandot direkt och hade stort bollinnehav och spelade fin fotboll. Då kom ju IFKs mål på straff som ett slag i magen. Detta skulle dock inte hindra oss utan vi trummade på och tillslut kom utdelningen också. Chans efter chans radades upp. IFK åker på en utvisning. Nu blir bollinnehavet ännu större och chanserna ännu fler. Spel mot ett mål. IFK backar längre och längre ner och vi går ner i bolltempo. Då gör IFK sitt andra mål. Det blir tillslut lite darrigt på slutet. Onödigt att det ska vara nervöst i en match som vi borde stänga tidigt. Vinsten är rättvis. A-lag Herrar 6 apr 0kommentarer
  • Seriepremiär

Lördag 6/4 är det äntligen dags för seriepremiär i division 5. Dagen som vi tränat och siktat mot sedan i januari. Vi är nykomlingar i serien, men siktar på att hålla oss i toppen av tabellen, vilket jag definitivt tror att vi kommer att lyckas med. Vi möter IFK Örebro på bortaplan. En tuff premiärmatch. I motståndarlaget återfinns Wille Yesil som spelade för LIF förra året. Vi får hoppas att han inte gör mål imorgon. Premiärlaget: Alex Berger Felix Söderström Emil "Empa" Andersson Emil Karlsson Viktor Karlsson Hugo Sivertsson Albin Sjöberg Robin Bichis Jonathan Harlén Pontus Lindh Hampus Lindh Theo Arvidsson Gabbe Nyström Jacob Nyström Jesper Nyström Kalle Dukhan Viktor Fransson Nu kööööör vi A-lag Herrar 5 apr 1kommentar