• En stor besvikelse på ett soligt Lomö.

En match som vi ska vinna, vi kommer ut med en plan och vi har lägen att ta ledningen och näst intill stänga hela matchen redan i första halvlek. Men efter 2 snabba baklängesmål så hamnar vi på hälarna och sjunker ner i deras tempo och låter dem styra och ställa mest hela första halvlek. Vi kommer ut i andra och kommer till lägen där vi borde ha gjort minst 3 mål, men med 2 bortdömda mål med tveksamma offside så ökar frustrationen. Stor besvikelse att vi inte får med oss 3 poäng idag, nya tag redan på måndag när vi möter Agunnaryd hemma! ❤️ Seniorer 19 jun 0kommentarer
  • Ännu en förlust ...

Gårdagens bortamatch slutar med förlust. Vi börjar matchen bra och spelar bra fotboll första halvlek. Bra spel och en del lägen lönas tyvärr inte och motståndarna gör istället 1-0 på en snabb omställning. Första halvlek fortsätter sedan på liknande vis men utan resultat framåt. Vi kommer ut taggade till andra halvlek och lyckas även kvittera snabbt till 1-1. Därefter sjunker nivån och vi går ner i deras tempo och låter Peking styra över spelet. På 10 minuter släpper vi till tre billiga mål bakåt. Vi kämpar på men utan resultat och motståndarna gör två mål i slutet av matchen. Vi är otroligt besvikna på vår egen insats efter dagens match. Nya tag nästa vecka när vi gästas av Reftele GoIF på Lomövallen redan på tisdag 19.00. Seniorer 14 jun 0kommentarer
  • ❤️ Kvällens derby slutar med förlust ❤️

En matchinledningen som präglas av mycket bollinnehav för Torpa och en del slarv från vår sida. Det gör att motståndarna kontrollerar matchen de första 30 minutrarna och vi bjuder motståndarna till stora ytor och bjudningar som leder till att vi släpper in ett par mål tidigt. Vi kommer in mer i matchen efter en halvtimme spelad och lyckas få in 1-3 reduceringen precis innan paus. Andra halvlek blir en mer jämn tillställning, där vi äger mer boll och skapar några lägen för att göra mål. Med fokuset på att göra mål framåt, ges också stora ytor bakåt där Torpa är farliga på sina kontringar och skapar många målchanser. Tyvärr lyckas vi inte sätta dit 2-3 målet trots farliga målchanser, kort därefter blir vi istället straffade bakåt 1-4. En svag inledning på matchen från oss och ett spelskickligt Torpa som utnyttjar detta leder till att vi förlorar kvällens derby. Vi blickar framåt och tar nya tag! ❤️ Seniorer 4 jun 0kommentarer
  • Såååja! En skön seger 💪

Efter en snöplig förlust förra veckan så slutar kvällens match med seger! Vi möter ett ungt Strömsnäsbruk som är bollskickliga, men vi står upp bra i närkampsspelet och tillåter inte motståndarna till några större målchanser. En jämn match där båda lagen skapar sina chanser för att ta ledningen. Matchen står och väger och i den 83e minuten får vi en bra chans att avgöra matchen. Domaren dömer straff för oss och straffen slås in med säkerhet. De sista minutrarna bevakar vi ledning stabilt och släpper inte till några farligheter bakåt. Det finns inget skönare än 1-0 vinster och vi tar därmed 3 nya poäng! Nu tar vi helg och laddar upp inför nästa vecka när vi har match redan på tisdag. Då vankas det toppmöte och derby när Torpa IF kommer på besök till Lomövallen ❤️💪 Seniorer 30 maj 0kommentarer
  • Besvikelse efter derbyt

Kvällens match slutar med förlust efter att vi gör en bra första halvlek där det även är vi som tar ledning med 0-1 välförtjänt. I andra halvlek går vi ner oss och lämnar över kommandot till motståndarna som leder till att de vänder och vinner med 2-1. En match där varje lag har varsin halvlek.Vi är besvikna på dagens insats då det är vi som gör motståndarna bra i andra halvlek och utnyttjar inte det vi är bra på. Vi blickar framåt och tar nya tag, Strömsnäsbruk hemma den 30/5! Heja Lidhult ❤️ Seniorer 23 maj 0kommentarer
  • ❤️ Tillbaks på vinnarspåret! ❤️

Kvällens hemmamatch slutar med seger och vi tar därmed våran fjärde vinst för säsongen. Det dröjde inte länge förrän vi började skapa chanser. Redan i första minuten slås en perfekt genomskärare som Adis fångar in och avslutar med ett fint volleyskott i bortre krysset. I första halvlek har båda lagen svårt för att få igång spelet men det är vi som skapar farligast och flest målchanser och går rättvist in i omklädningsrummet i halvlek med en 3-0 ledning. Andra halvlek är lik första halvlek spelmässigt och matchen slutar 3-1. Vi är nöjda med dagens insats och tar med oss 3 poäng inför nästa vecka, då det vankas derby mot Unnaryd! Seniorer 17 maj 0kommentarer