• Fredagsmatchen på Lomövallen slutar oavgjord

I början av matchen öppnar vi starkt och skapar ett par målchanser som kunde resulterat i mål direkt men motståndarnas försvarare räddar bollen på mållinjen. Sedan blir halvleken mer jämn men vi kommer inte upp i nivå, vi släpper in 2 mål bakåt innan halvtid. I andra halvlek kommer vi ut som ett helt nytt lag och hela halvleken spelas mot ett mål. Vi håller tätt bakåt och låter inte motståndarna skapa några större farligheter medan vi trycker på framåt för en kvittering. Inom loppet av 10 minuter har vi lyckats göra 2 mål och ställningen är nu 2-2. Sista 15 minutrarna går vi för ett segermål men spelet pausas ofta av skador och avbrott i spelet som gynnar motståndarna. När klockan står på 91 spelade minuter så slås en genomskärare som Adis förvaltar och 3-2 målet görs och vändningen i andra halvlek var fullbordad. Tyvärr hade domaren andra åsikter och blåser av matchen mitt i anfallet i samma ögonblick som skottet skjuts mot mål. Resultatet blir alltså 2-2 efter fulltid då domaren valde att blåsa av matchen efter en minuts tillägg trots många avbrott i matchen. Vi är missnöjda med resultatet med tanke på situationen på tilläggstid, men tar med oss en väl genomförd andra halvlek. Nästa match spelas 19e augusti när vi åker till Eneryda för att möta Liatorps IF-Eneryda IF. Heja Lidhult ❤️ Målskyttar: #12 Hugo Nilsson #10 Masoud Moradi Seniorer 10 aug 0kommentarer
  • Bra match men förlust ...

En match vi känner att vi skulle tagit med oss alla poäng från slutar dessvärre med inga poäng alls. Vi tar ledningen välförtjänt och skapar mängder med målchanser som vi inte lyckas förvalta, mycket på grund av en duktig målvakt i motståndarnas kasse. Med målchanserna vi skapade skulle vi avgjort matchen med flera måls fördel i första halvlek. Tyvärr lyckas vi inte med detta och andra halvlek består av kamp ute på planen. Motståndarna utnyttjar det dem är bra på med sin fysik på långbollar och fasta situationer och deras 3 mål tillkommer även på detta vis. Även fast vi är missnöjda med gårdagens resultat så är vi nöjda med matchen spelmässigt. Nu är vårsäsongen över och vi är nöjda med den och de antal poäng vi har lyckats spela in. Nu väntar några veckors sommaruppehåll och sen drar matcherna igång igen i augusti. Trevlig sommar! ❤️ Målskyttar: #10 Masoud Moradi #15 Taialden Reda Seniorer 28 jun 0kommentarer
  • ❤️Fin sommarkväll slutar med viktiga 3 poäng!❤️

Vi vinner kvällens möte mot Agunnaryds IF och tar därmed vår andra seger för i år mot detta motstånd. Redan från start tar vi kommandot direkt och tar ledningen efter 3 minuter spelade. Vi fortsätter skapa farliga målchanser blandat med en del slarv från vår egen sida i speluppbyggnaden. Första halvlek blir sedan en jämn kamp och motståndarna kvitterar och lyckas även ta ledningen precis innan halvlek genom ett oturligt självmål. Trots detta ger vi oss inte och kommer ut i andra halvlek som ett helt nytt lag, vilket visas tydligt på vårat spelövertag och press mot motståndarlagets mål. Med stort spelövertag och stabilitet bakåt kommer även målchanserna och vi lyckas göra 3 mål inom loppet av 20 minuter. Ställningen är därmed 4-2 och sista 10 minutrarna spelas av komfortabelt. 3 viktiga poäng in på kontot. Nästa match spelas redan på torsdag. Då vankas det derby mot Guddarps IF på Kämpevallen. ❤️ HEJA LIDHULT ❤️ Målskyttar: #7 Johan Brorsson #15 Taialden Reda #10 Masoud Moradi Självmål Seniorer 24 jun 0kommentarer