• Lerum - Rönnäng 8-3

Säsongens andra träningsmatch är färdigspelad och den slutar med seger 8-3 efter periodsiffrorna 2-1,2-1,4-1. Vi vinner även skotten 42-24. Vi har många riktigt bra perioder i matchen, första 7-8 minuterna av matchen tycker jag vi visar hur bra vi kan spela. Detta resulterar i en tidig 2-0 ledning. Sen blir vi bekväma och gör inte mer än vad som krävs vilket tydligt syns på matchbilden. Rönnäng reducerar till 2-1 i PP innan perioden är slut. Andra perioden är en repris på den första, stundtals bra, men stora delar bekvämt. Även denna period slutar 2-1. I den tredje perioden höjer vi kvaliteten avsevärt under större delen av perioden vilket leder till några riktigt snygga mål! Vi vinner sista med 4-1 och matchen med 8-3. Något vi ska ta med oss är att vi vinner spelet 5 mot 5 med 6-0. I special teams gör vi två i PP och släpper 3 i box på ungefär lika många utvisningar. Vi hade även en del sjukdomar idag men fyllde på med 3 juniorer som fick chansen! Killarnas egna pris pris gick idag till Emil Saarinen-Ek som stod för fyra poäng fördelat på 1 mål och 3 assist. Nu tränar vi på, innan vi på torsdag åker till Lödöse för match mot LN70. Herr A för 17 dagar sedan 0kommentarer
  • Rönnängs IK nu på Söndag

Nu på söndag 1 Sep gästas vi av Rönnängs IK för ännu en träningsmatch Kom gärna till hallen för att se fartfylld ishockey, fri entré Klicka Här--->Säsongskort Grundserie 2024 (giltligt tom 2 dec 2024) Klicka Här-->50/50 lotter inför matchen mot Rönnängs IK Matchstart 17:30 Välkomna ! Herr A för 19 dagar sedan 0kommentarer
  • Första träningsmatchen spelad!

På den 10:e dagen efter det att vi satt igång säsongen kom vår första träningsmatch. Vi tog emot Nittorp, ett lag som spelar i division 2. Vår ambition på förhand var att försöka hänga med rent tempomässigt och försöka arbeta med vår defensiv, men då matchen slutade 6-7 får vi glädjas med vår offensiv! Skämt åsido, tycker stundtals att vårt styrspel funkar riktigt bra, vi fick de svar vi ville ha och tydliga kvitton på vad vi behöver jobba med. Framåt gör vi det väldigt bra, vi vinner andra perioden med 5-2 och har en kort stund ledning med 5-3 i matchen. Jag tycker det var en jämn match där det kunde slutat hur som helst egentligen, vi hade någon puck som låg på mållinjen för en 7-7 kvittering med sekunder kvar av matchen. I det stora hela är vi nöjda med insatsen, vi fick lite tydliga exempel på vad vi ska jobba med och även kvitton på en del saker som funkar! I spelet 5 mot 5 vinner vi matchen med 6-3, vi släpper 3 i boxplay och ett i spel fyra mot fyra. Skoj för den säsongen nykomponerade kedjan med Janum, Witermark och Wohnerhow som gjorde 5 av våra mål! Nu tränar vi på och förbereder oss för söndagens match då Rönnäng kommer på besök! Herr A för 19 dagar sedan 0kommentarer
  • Nittorp besöker oss nu på onsdag 28 Aug

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna till Vättlehallen nu på Onsdag 28 Aug med matchstart 19:30 mot Nittorps IK. Nittorps IK är först ut att möta oss i en serie träningsmatcher mot olika lag. Det är en intensiv period nu med 8 matcher inom 4 veckor. Serien startar 29 September. Fri entre på alla träningsmatcher.... men med möjlighet till frivillig entreavgift för den som vill stötta laget. Cafet är öppet, digitala 50/50 lotter och det finns även redan nu möjlighet att köpa ett säsongskort för kommande grundserie. Säsongkortet är digitalt och sparas i din mobiltelefon. Klicka Här--->Säsongskort Grundserie 2024 (giltligt tom 2 dec 2024) Klicka Här-->50/50 lotter inför matchen mot Nittorp Vi syns redan nu på onsdag....matchstart 19:30. Välkomna till en ny spännande säsong med Lerums BK Herrar-A Herr A 26 aug 0kommentarer