20:10

Latorps IF Futsal

Referat: IF Eker Örebro - Latorps IF Futsal

Sjätte raka segern kom i söndags!

Blev alltså ännu en stabil seger i serien, denna gång mot IF Eker. PANG, 0-1 till oss redan efter 1.50, Tobias Boström spelar in till Sebastian Lööw som sätter dit den. Dock så var inte starten den vi hade hoppats på trots ett tidigt mål, darrig start med slarvigt försvarsspel och nonchalant anfallsspel. Vilket gjorde att Eker skapade målchanser men Martin Herlin stod ivägen alternativt att vi redde ut läget i sista sekund. Vi jobbar oss sakta men säkert in i matchen, framförallt börjar Charlie Marlowe, Sebastian Lööw, Tobias Boström och Martin Fransson skapa målchanser. I slutet av första halvlek gör vi 0-2, lång och fin löpning av Charlie, som slår in bollen mot bortre stolpen där "Tobbe" enkelt petar in bollen.

Det ändras om lite i kedjorna inför andra halvlek och anfallsspelet trummar på med bra fart, 0-3 och 0-4 kommer ganska omgående Tobbe Boström gör båda målen och fullbordar därmed sitt hattrick. 0-5 gör Charlie Marlowe på kontring, ett distinkt skott intill stolpen. Vi är ruggigt effektiva på att ta vara på motståndarnas misstag och straffar dem allt som oftast omgående. IF Eker får in ett tröstmål i slutet men kommer inte närmre än så.

Nästa match? Som även är den sista matchen i serien då vi kan säkra seriesegern till 100 %. Imorgon, fredag 21/12 klockan 19.10 i Norrbyhallen mot Askersund. Välkomna då!