18:10

Latorps IF Futsal

Referat: FC Päronbollen - Latorps IF Futsal

FJÄRDE RAKA SEGERN!

I helgen som var tog vi ännu en seger, en stabil sådan! Vi tog emot nykomlingarna FC Päronbollen och ganska omgående i första halvlek fick dem en smakstart på matchen, 1-0 i fjärde minuten efter ett skott från kanten. Ingen bra start av oss men vi växlade upp och kom genast in i matchen. Skapade flera lägen men målvakt och motståndare stod i vägen. 1-1 kommer i 14e minuten, Viktor Garp spelar fram David Eriksson som sätter dit sitt fjärde mål för säsongen. Kvitterat och resultatet kvarstod sig halvleken ut.

Lugn och ro i halvtid men full fart när matchen väl blåstes igång. Vi tar över fullständigt och skapar mängder med chanser, Martin Welander byts även in i paus och gör det bra. 1-2 kommer efter en minuts spel (21), Martin Welander slån en fin och hög boll mot bortre stolpen där Pontus Björkman kommer och sätter dit den med ett tillslag, stolpe-stolpe in. Bra utfört av oss i LIF! 1-3 kommer i 24e minuten, Pontus Björkman vänder bort försvararen och avlossar ett skott som målvakten släpper retur på, Linus Bernström fångar upp returen och sätter dit den. Målen fortsätter att dugga tätt, Martin Fransson snubblar in 1-4 och Martin Welander sätter 1-5 på frispark. Det är en riktigt stark andra halvlek och Sebastian Lööw ska få göra sista LIF-målet, tåpaj via målvakt och ribba. Fint utfört av "Seb"! Tyvärr släpper vi in ett billigt mål i sista minuten men vad gör det?! Stark prestation och som sagt, ännu en seger!