• Referat: SK Iron - Knutby IF

Omvänd seriefinal i fantastiskt solsken.. Det börjar bra när Diana knorrar in ett långskott efter Amandas framspelning. Sen kontrar tyvärr Iron in 1-1 efter en misslyckad (för en gångs skull) offsidefälla. Strax därefter får Iron straff efter att Lotta fått bollen på handen. Men den tog dagens målvakt Mathilda enkelt hand om. Istället gör Erika 1-2 på en kontring på Mathildas fina utspark. Men bara minuten senare kvitterar hemmalaget igen. I andra halvlek går hemmalaget ifrån till 4-2 innan vi sista 10 verkligen höjer oss och Erika petar fram bollen till Diana som trycker in 4-3. Bara någon minut senare kontrar Erika än en gång på Mathildas fina utspark och skjuter in 4-4. Tyvärr fick vi bryta matchen med en minut kvar då Lotta fick en armbåge på hakan och föll till marken med nacksmärtor. Ambulans tillkallades och då det bara återstod en minut av matchen, kom vi överens om att bryta. Vi ska slå Iron, då vi är något bättre än dem, men som matchen blev, så får det bli godkänt i betyg, med den starka upphämtningen på slutet. 4 vackra Knutby-mål och ganska bra jobb, trots värmen. En fin insats av Mathilda som gjorde ett stabilt intryck i målet, hon kunde inte göra mycket på målen, och dessutom 2 assist som målvakt.. Tack till Elin som ställde upp som reserv trots ryggont, det var guld värt med lite avlastning i värmen. Och tack till Erika som ställde upp efter bara en träning och gjorde fina inhopp (2 mål + en ass).. mersmak kanske ?? Tack för idag tjejer //Vikarierande lagledare Fredrik. Damer 9 aug 2009 0kommentarer