16 juni 2016
19:00

Hönö IS

Referat: Knippla IK - Hönö IS

Förberedelserna inför matchen var kanske inte dom bästa men när vi väl va nere på planen så kändes det jävligt taggat.

Hönö inleder matchen piggt och stressar oss på ett sätt som får oss att slå bort bollen gång på gång.
När vi väl har bollen då slår vi alldeles för många felpass.
Efter ca 15-20 minuter in i matchen så hittar vi varandra bättre och jämnar ut spelet.
Tråkigt nog så släpper vi in ett mål i den 25e minuten efter att bollen träffat ribban, ställt våra försvarare och den dimpa ner framför fötterna på Hönö som kunde trycka in den.

I andra halvlek så tar vi över matchen mer och mer medans Hönö kontrar för det mesta. Joel göt en grym match och räddar oss i flera lägen.
När det kommer till oss då skapar vi ett antal chanser men är inte tillräckligt heta nog för att göra målen som krävs.
Så här har det sett ut i flertalet matcher och det är där vi tappar poäng.

Tuff period vi går igenom nu men jag tror inte att någon vill ge upp på något sätt alls oavsett omständigheterna.