• Referat: Kärra KIF - Götaholms BK

Match mot nykomlingarna i div 5 götaholm vi visste att de var bra men vi hade en gameplan hur vi skulle gå tillväga och det såg bra ut i första halvleken och vi var rätt så nöjda. Vi gjorde några bytten i halvlek för att få in friska ben och det lönade sig när vi tar ledningen på en omställning genom Felix och detta höll vi ända fram till 75 min när götaholm gör mål på en hörna och 1-1 står sig matchen ut. Vi får vara njöda med poängen och träna på tills nästa match. Forza kärra. A-lag Herr 6 maj 2023 0kommentarer
  • Referat: IF Vardar/Makedonija - Kärra KIF

Vi har spelat vårt fjärde match idag vi möte Vardar på backavallen en match som vi jätte gärna ville vinna efter förra omgåens förlust. Vardar var en ny bekantskap för oss så det tog lite tid att komma underfund med hur den spelar men vi var tålmodiga vi skapade några målchanser utan att göra mål men vi hade turen på vår sida genom att vardar fick en spelare utvisad efter två gula kort i första halvleken men halvleken slutar 0-0.Vi gör ett byte inför andra halvleken och det tog inte så lång tid innan det gav resultat och Johan troklade sig genom Vardars försvar så var 1-0 en faktum. Vi tar med oss den här segern och tre poäng . Forza kärra. A-lag Herr 29 apr 2023 0kommentarer
  • A-laget saknar bollar

Hej ! Igår kväll vi hade träning och skulle hämta våra bollar så saknades det 4 st bollar (strl 5) i vår bollsäck. Är det någon som lånat dem över helgen ? Bollarna är märkta med KKIF A- lag och låg i vårt förråd i källaren. Tacksamt om vi kunde få dem tillbaka då vi behöver alla våra bollar. Om någon har dem v g meddela mig. Robert, A- laget 0702-929050 A-lag Herr 25 apr 2023 0kommentarer
  • Referat: Kärra KIF - Romelanda UF

Det började med högt tempo från båda lagen där visade motståandarna var lite hungrigare i sina löpningar. Det var riktig kämpig i mitt på plan för båda lagen. Redan i första halvlek stod 2-2 som vi dominerade sista 20 min i första halvlek. Andra halvlek var tanken att fortsätta som vi avslutade i första men motståndarna var lite starkare och kunde ta hem vinsten med 4-2 och vi inte riktig kom i den nivån som vi hade tänkt i andra halvlek. Totalt genomförde vi en bra match men det räckte inte hela vägen denna gång. Vi tar nya tag till nästa match. A-lag Herr 21 apr 2023 0kommentarer
  • Referat: Kareby IS - Kärra KIF

Ja nu är andra matchen gjort i serien vi var och mötte kareby som hade förlorat sin första match och vi hade en bra känsla i laget och vi startade bra tycker jag vi tar ledningen med 1-0 och allt känns bra men rätt som det var så kvitterar kareby på en kontering och 1-1 står sig halvleken ut. Vi pratade lite om hur vi skulle gå till väga i andra halvleken och vi gjorde också två byten och det kändes bra vi skapade flera bra chanser till att göra mål men tyvärr det ville sig inte men det som brukar hända när man inte tar tillvara på sina chanser så gör motståndarna mål den här gången på straffspark. Nu fick vi kämpa som bara den för att kvittera och det kom på en hörna. Vi får ta lärdom av den här matchen jobba på och göra det bättre till nästa match. Vi tar med oss en poäng från matchen det får duga. Forza kärra. A-lag Herr 15 apr 2023 0kommentarer
  • Referat: Kärra KIF - FC Komarken

Då var första serie matchen avklarat vi möter FC Komarken som kom med ett konkurrens kraftigt lag ändå som kämpade tappart men vi var det bättre laget för kvällen. Vi skapade flera målchanser i första halvleken och vi lyckades göra ett mål på första halvleken. Andra halvleken börjar vi som vi slutade första men nu hittade vi målet en gång till och vi fortsätter skapa flera målchanser men gjorde inte mål och som det brukar vara så gör Komarken mål när det är tio minuter kvar av matchen men vi håller ut och vinner med 2-1. Vinst och 3-poäng det får vi vara nöjda med. A-lag Herr 6 apr 2023 0kommentarer
  • Öppna träningar

Hej! Vi i Kärra KIF herr seniorer kör vi igång snart våra eftersäsongsträningarna och där kommer vi ha även öppna träningar för provträningar med start vecka 45-50. Vi kommer spela i div 5 - 2023 Är du intresserad så vill jag i första hand att ni tar kontakt med Jörgen Ahlman på 0723-06 63 99 Mvh Farshad Tränare Herrseniorer Kärra KIF A-lag Herr 4 nov 2022 0kommentarer