• Nordic Wellness korten klara!

Hej grabbar! Nu är korten klara att hämtas ut eller förlängda för er som sedan tidigare. Ni vet förutsättningarna som gäller. Kämpa på! Adam Gabrielii Adam Goncalves Ahmad Ramzi Omar Anders Fossum Daniel Kjellén Elimar Mansour Felix Bengtsson Gustav Kristensson Jesper Konkell Johan Jussila Linus Ho Marcus Tormodsson Nick Johansson Patrick Noaksson Simon Forsblom Victor Hansson Viktor Mirchevski Vishnu Nair Erik Lindh A-lag Herr 25 jan
  • Referat: Nol IK - Kärra KIF

Vi börjar matchen bra. Tyvärr Nols fotbollsplan var jätte ojämn och det blev jätte svårt för att kunna rulla boll och därför kunde vi inte riktig komma i den nivån och ställde till lite för egentligen både för oss och Nol i första halvlek. Efter snack i halvlek så kände vi att vi kan komma till bättre avslut samtidigt med lite förändringar inför andra halvlek. Även började vi bra men denna gång med bättre fokus i vår spel och avslut och började även värdera i varje situation och visar sig till bättre och även resultatet i andra halvlek. A-lag Herr 20 maj 2023 0kommentarer
  • Referat: Floda BoIF - Kärra KIF

Idag startar vi matchen precis som vi sa att vi skulle göra match planen var att vi skulle rulla boll och vara rörliga och det funkade och 6 minuten gör vi 1-0 därefter är det som vi tappade allt spel.Det ska sägas att floda gör det väldigt bra de kämpar på och kvitterade till 1-1 som står sig halvleken ut. Vi tar ett snack om hur vi har agerat och hur vi skall kunna komma in i matchen igen men idag var inte våran dag Floda gör 2 mål till så vi åker hem med en förlust men som det heter vi får ta lärdom av denna matchen och komma tillbaka starkare. Forza kärra. A-lag Herr 13 maj 2023 0kommentarer
  • Referat: Kärra KIF - Götaholms BK

Match mot nykomlingarna i div 5 götaholm vi visste att de var bra men vi hade en gameplan hur vi skulle gå tillväga och det såg bra ut i första halvleken och vi var rätt så nöjda. Vi gjorde några bytten i halvlek för att få in friska ben och det lönade sig när vi tar ledningen på en omställning genom Felix och detta höll vi ända fram till 75 min när götaholm gör mål på en hörna och 1-1 står sig matchen ut. Vi får vara njöda med poängen och träna på tills nästa match. Forza kärra. A-lag Herr 6 maj 2023 0kommentarer
  • Referat: IF Vardar/Makedonija - Kärra KIF

Vi har spelat vårt fjärde match idag vi möte Vardar på backavallen en match som vi jätte gärna ville vinna efter förra omgåens förlust. Vardar var en ny bekantskap för oss så det tog lite tid att komma underfund med hur den spelar men vi var tålmodiga vi skapade några målchanser utan att göra mål men vi hade turen på vår sida genom att vardar fick en spelare utvisad efter två gula kort i första halvleken men halvleken slutar 0-0.Vi gör ett byte inför andra halvleken och det tog inte så lång tid innan det gav resultat och Johan troklade sig genom Vardars försvar så var 1-0 en faktum. Vi tar med oss den här segern och tre poäng . Forza kärra. A-lag Herr 29 apr 2023 0kommentarer