• Inställd träning!

Hejsan alla kiof spelare och föräldrar. Tack för den här helgens matcher! Igår spelade vi oavgjort mot Frej Täby i en match där killarna kämpade på bra och vi mer eller mindre hade det mesta av spelet och förtjänade vinsten. I dag spelade vi vår andra match för helgen mot Lidingö, en match där vi hela tiden är på huggit och spelar bra. Med oss hem får vi en välförtjänt vinst. Dagens träning är inställd pga tight om tid mellan match och träning. Vi ses på onsdags träningen! Ha en fortsatt trevlig söndag önskar vi ledare och tränare på kiof p-05! P-05 7 okt 2018 0kommentarer
  • DAGENS TRÄNING INSTÄLLD !

Tyvärr måste vi ställa in dagens träning ! P-05 26 sep 2018 0kommentarer
  • Gårdagens matcher!

Gårdagens matcher! Kiof-Sollentuna Vi startar matchen mot Sollentuna i hög tempo och börjar anfalla från första minuten. Båda lagen kämpar på bra och vi har ett par lägen som vi skulle kunnat ta ledningen på men har lite oflyt framför mål. Vi går in i halvtid med resultatet 0-0. I halvtid pratar vi om hur viktigt det är att vi äger våra positioner och är först in i duellerna. I andra halvlek fortsätter vi i samma höga tempo och får utdelning efter ett fint anfall som leder till mål. Efter målet fortsätter vi kontrollera matchen men har lite otur vid ett inlägg som missbedöms och leder till 1-1. Killarna valde dock att inte hänga med huvudet och fortsatte köra full fart framåt och vi kunde snabbt ta ledningen igen. Mot slutet av matchen utökar vi vår ledning till 3-1 efter en hörna där vi forcerar in bollen. Killarna får en välförtjänt vinst efter en match där de hela tiden kontrollerar och styr spelet. Kiof-Bro 10 minuter efter vår första match stod killarna redo på plan igen för nästa match. Vi börjar matchen lite trögt och det syns på killarna att vi spelat en match precis innan. Bro styr det mesta i första halvlek men vi lyckas hålla undan och gå in i halvtidsvilan med 0-0. I halvtid pratar vi om hur viktigt det är att vi tar tillbaka bollen och börjar styra spelet så vi slipper trötta ut oss genom att jaga så mycket boll när Bro spelar runt. Killarna går in i andra halvlek på ett helt annat sätt och börjar snabbt att ta över spelet och styra matchen. Vi har ett par lägen att göra mål på men har inte riktigt marginalerna på vår sida. I mitten av halvleken lyckas vi få in ett ledningsmål efter ett snabbt slagen hörna som snyggt skjuts in i mål av en av våra killar vid bortre stolpen. Vi fortsätter styra spelet och kontrollera matchen men släpper tyvärr genom en boll som leder till att Bro kvitterar till 1-1 med bara ett par minuter kvar. Matchen slutar oavgjort. Vi tränare vill tacka alla killarna för två bra matcher där de kämpar och ger allt de har. Vi vill även tacka alla föräldrar, syskon och kompisar som var på plats och hejade på killarna. P-05 19 aug 2018 1kommentar
  • Lördagsmatch på Ekerö

Idag var det höststart på stErikscupen, grabbarna klagade lite på att de inte börjat träna ännu och det var dax för match mot Ekerö.. Vi startade matchen med 4-3-1, Ekerö började lite vassare med några anfall och hade ganska mycket boll på vår planhalva men grabbarna jobbade tätt i försvaret och det kom inte fram så många bollar till vår mv. Kiof börjar komma in i matchen och pressar högre på deras planhalva och kommer till en del bra avslut på mål. Vi kommer med ett bra anfall på höger sidan och det blir ett bra inlägg och det är ganska mycket folk i straffområdet, lite stökigt men vi vinner boll och får till ett bra avslut 0-1, spelet går lite fram o tillbaka Kiof äger mycket boll på mittfältet, Ekerö får en bra uppstickare på höger kanten och slår ett bra inlägg som vi missbedömer lite mellan mv och backar 1-1 Halvtid 1-1 Vi startar 2:a halvlek med 3-4-1, vi äger mycket boll och flera chanser att öka på ledningen men deras mv gör några fina räddningar och håller ställningen kvar 1-1, vi börjar komma närmare ett mål och tillslut får vi in 1-2 efter att vi pressade/stressade Ekerö så deras backar gjorde en miss och mv felbedömde läget så bollen går i mål... grabbarna fortsätter att spela bra anfall o är nära att öka ledningen men Ekerö slår ifrån bra och gör en del bra spelvändningar mot vårt mål.. vi går tillbaka till 4-3-1 och håller undan Ekerö och vi vinner rättvist tycker jag. Stort tack till Ekerö för en bra match, stort tack till våra föräldrar/supportrar Ledare/tränare Kiof P05 P-05 11 aug 2018 0kommentarer