Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Kinna IF P-07

Följ

P-07

Följ oss för uppdateringar
Följ
Kinna IF
Fotboll
P-07
Pojkar, Div 9 Ulricehamn

Match

Kinna IF

Kunskapens hus, konstgräs
15 september 2019
16:00

IF Elfsborg Röd

Referat

Referat: Kinna IF - IF Elfsborg Röd

Det har varit en sorgens vecka i Kinna IF då en av våra kamrater i -06 hastigt lämnade oss i veckan. Dagens match mot Elfsborg föregicks med en tyst minut ihop med parralellmatchen mellan -08 & Gånghester. Vi spelade även med sorgeband på för att hedra Arvid. Alla våra tankar går till -06 & Arvids nära och kära.

Själva matchen som följer är en riktigt bra match i det svåra väderförhållande som råder, kraftig sidvind. Det gällde allstså att hålla bollen utmed backen så gott som möjligt, något som bägge lagen gjorde på ett bra sätt. Första perioden är bland det bästa undertecknad har sett av oss denna säsongen, vi tar löpningar, vi spelar runt bollen på få touch, vi kommer till avslutslägen och tar hemjobbet. Elfsborg räddas flera gånger av en duktig målvakt och att våra avslut går utanför målramen.

De bägge följande perioderna är bra de oxå, men tempot mattas i takt med klockan tickar på. Elfsborg är ett bra lag som tar jobbet i 60 minuter. VI fortsätter att vara noggranna större delen av matchen och ligger för det mesta rätt i positionerna. Kul att se många osjälviska beslut denna dag då bra skottlägen istället resulterade i en fin pass till lagkompisen.

Backlinjen ihop med målvakten är oerhört trygga och rullar runt bollen mellan sig, utan stress och vänder spel vid trångmål. Mittfältet tar jobbet i stort sett hela matchen, smyger med in i slottet vid målchanser och vi fick ju se ett riktigt delikatessmål där Selemi från sin ytterposition tagit sikte på bortre stolpen och rakade in det guldpass han fick. Forwards jagade mycket utan boll och stressade Elfsborg till svåra uppsel.

Samtliga är idag matchens lirare!

Killar ta med er denna match in i framtiden, närmast med seriematch på Onsdag och sedan en träningsmach på fotbollens dag mot Skene och 9-manna spel för första gången!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Alvin Hansson 1 0 0 0 0 0
Alvin Selimi 1 0 0 0 0 0
Anton Gadh 1 0 0 0 0 0
Anton Henriksson 1 0 0 0 0 0
Arbnor Dobraj 1 0 0 0 0 0
Bleart Rexhepi 1 0 0 0 0 0
Colin Vittaniemi 1 0 0 0 0 0
Dario Bajevski 1 0 0 0 0 0
Filip Bogunovic 1 0 0 0 0 0
Melvin Fridén 1 0 0 0 0 0
Rejhan Halilovic 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien