Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Kinna IF P-07

Följ

P-07

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Kinna IF
Fotboll
P-07
Div 11 Borås 2018

Match

Sandareds IF

Sandevi B-plan
13 maj 2018
16:00

Kinna IF Röd

Referat

Referat: Sandareds IF - Kinna IF Röd

Strålande sol och hetta denna söndag när vi begav oss till Sandevi. Mycket viktigt att fylla på vätskedepåerna vid dessa förrutsättningarna, både föra, under och efter match.

Inledningsvis får vi säga att vi är passiva och tama i vår insats, något som vi sedan pratar om och det blir bättre och bättre ju mer matchen pågick. Vi möter ett Sandared som bjuder upp till fight genom att kämpa som ett lag. I sedvanli ordning spelade vi runt bollen mellan lagdelarna och skapade mängder av chanser som en väl spelande hemmamålvakt eller försvar lyckades få undan. Sandared i sin tur slå många bollar bakom våra backar och då blir det genast farligt, de flesta gånger redde vi ut det, antingen via fina målvaktsinsatser eller via uppoffrande försvarsspel, men vi fick även se att Sandared satte två av sina mål på detta vis. Sandared var uppe i en tvåmålssledning en bit in i sista perioden, men vi gav aldrig upp och matchens slutade oavgjort tillslut.

Från denna match tar vi med oss att vi måste vara mer vakna mot bollar bakom våra backar och kvardröjande anfallare och vi tar även med oss vårt passningsspel och att vi skapar mycket chanser som tillslut ger resultat. Efter matchen får vi beröm från motsåndarna hur långt vi kommit i vårt spel och hur vi nyttjar detta, sådant värmer alltid bäst att höra

Andra möten i serien

lör 18 aug 2018, 12:00 Kinna IF Röd - Sandareds IF