Kinna IF

Referat: Trollhättans FK - Kinna IF

Vi är extremt skyldiga att redovisa denna match på samma vis som vi gör med alla matcher, dock får vi göra en enkel sammanfattning utifrån det som vår stand-in så behjärtligt hoppade in och löste så det blev livetwitter från Trollhättan.

Kinna ställde upp med Robin Holmer - Jonathan Martinez, Joakim Björk, Alexander Thysell, David Andersson - Niklas Ragnarsson, Gustav Bryngelsson, Fredrik Ekvall - Malte Nyden, Oskar Johansson, Gustav Riemer.
Kinna är det laget som inleder klart bäst och efter det att Malte bla testat på ett bra avslut är det Kinna som tar ledningen kvarten in i matchen. Målet tyckes som vi känner igen - Björk bryter på egen planhalva och sätter snabbt spelet på Oskar som alltid är på språng, Oskar slår ut på Riemer som tittar upp och serverar Ragnarsson öppen kasse. Kinna fortsätter att trumma på och skapar chanser och med några minuter till halvtidskaffet utökar man till 2-0. Återigen är det Ragnarsson som hittar målet efter det att Martinez slår en boll på djupet på, Oskar (som sagt alltid på språng), Oskar nickar sedan ned den till Ragnar. Minuterna senare kan Ragnarsson skriva in sig i "MR Hattrick" Klubben, då han hamnar ensam med målvakten, elaka rykten säger dock att bollen fortfarande är kvar i någon omloppsbana runt jorden.

10 minuter in på andra halvleken klibver OSkar av till förmån för Joakim Skoglund som knappt hinner in på plan innan han gör sitt första mål i Kinnatröjan med ett välplacerat avslut innanför straffområdet. REsten av halvleken spelas av, men det är mestadels Kinna som står för spelet och chanserna, Ragnarsson är nära att bli tremålsskytt vid nått tillfälle, men får stanna på två denna dag, även Skoglund har något av Kinnas hetare chanser till att bli dubbel målskytt.

En stabil insats rätt över som stannar vid 3-0 seger, smolket att rapportera är den att Björk tvingas av i halvtid med känningar i baksidan

Självklart skall vi även dela ut kanonkulor och de bidragen står såklart denna gången vår stand-in för.