• USM Finalspel

Hej på er alla DJ tjejer och Supportrar. Jag och Nikola har haft en överläggning med klubben om hur SM finalsteget i Uppsala skall bekostas. Vi kom överens om att vi delar på kostnaderna (inräknat att Nikola fick ett kompispris på hyran av en stor buss ( 49 platser )). Den totala kostnaden som våra tjejer får bekosta själva är 2200kr per person. I denna summa ingår Buss T/R övernattning på hotell fredag och lördag samt mat under vistelsen. Bussen avgår tidigt på fredag morgon (26/4) första matchen spelas kl 16:00 mot Skuru, Mer detaljer kommer i början av nästa vecka. En del spelare har lite pengar kvar på sina spelarkonton. ( se nedan ) Swisha mellanskillnaden ( spelarkonto och avgiften om ni vill använda kontot.) eller totalsumman 2200kr till mig ( Swish 0709-140141 Aleksandar Drobac ) Vi har också anmält ett lag till Bohus och två lag till Partille Cup Avgiften för dessa cuper återkommer jag med efter USM. Alice Jademan 1056kr Signe Karlsson 352kr Alice Lindin 1100kr Rebecka Selden 390kr Catarina Blom 350kr Amanda Hafström 472kr Andrea Drobac 245kr Engla Frigård 515kr Maribel Mansour 398kr Emma Nord 1110kr Alex Tasevski 235kr F19 18 apr 1kommentar
  • USM Steg 4 dag 2

2 matcher + 2 Vinster = Finalspel i Uppsala. Träning imorgon Tack tjejer och stödet från läktaren för denna helgen. Ses i Uppsala 26-28 april F19 10 mar 0kommentarer
  • USM steg 4 dag1

Två av fyra matcher är färdigspelade! I första matchen möter vi ett starkt Skövde HF som har bra stöd på läktaren från hemmapubliken. Matchen börjar som det brukar i en "förstamatch" med mycket nerver och efter tio minuter har vi endast 5 gjorda mål gjorda i matchen. Den första halvleken slutar med en 3-måls ledning för Kärra. I andra halvlek spelar Kärra en fantastiskt bra handboll med ett ruskigt försvarspel. Stina stänger igen i mål och Amanda fortsätter ösa in bollar. Matchen slutar 13-23. I den andra matchen ställs vi mot ett Lugi som inte tappat en poäng och tagit sig till steg 4 med respektingivande +42 i målskillnad från steg 3. Efter 7 minuter står det 6-2 till Kärra och i denna matchen imponerar Ketsia med både offensivt och defensivt spel. Vi avslutar första halvlek med en trygg 4-måls ledning. I andra halvlek kommer Lugi in mer och mer in i matchen och gör det svårare för oss att försvara vår ledning. Återigen gör Stina en kanonmatch och vi vinner med 20-18. Imorgon är en ny dag och vi har två matcher kvar mot Huddinge HK och Eskilstuna Guif. Kom och stötta oss i Skövde idrottshall 09:30 och 12:30. Bra kämpat tjejer! F19 9 mar 1kommentar