Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Karlslunds IF HFK U15 / P04

Följ

U15 / P04

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Kontaktinformation

Namn Karlslunds IF HFK
E-post info@karlslund.nu

Om Karlslunds IF HFK U15 / P04

Karlslunds IF HFK är en unik förening - på många plan. Vi har nämligen under de senaste åren stått för ett par banbrytande satsningar som vi är väldigt stolta över.

Vi har som enda fotbollsförening i Örebro med omnejd ett lag för personer med funktionsnedsättning - Karlslund United.

Karlslunds IF HFK är unik som förening i den bemärkelsen att vi fr o m höstterminen 2012 driver en egen skola - Nya Karlslundsskolan - med klasser från förskoleklass upp till 6:e klass med ca 180 elever. Skolan har givetvis en inriktning mot Idrott & hälsa, bl a med fotbollsprofil.

Vi har under det senaste decenniet fått fram många professionella spelare till elitklubben Örebro SK. Ett urval av spelare som fostrats i vår klubb: Per Johansson (född 1989 - gick först till Djurgårdens IF), Oscar Jansson (född 1990 - gick först till Tottenham Hotspurs), Oskar Johansson (född 1990), Michael Jidsjö (född 1990), Kalle Holmberg (född 1993), Christer Lipovac (född 1996) och Carl Ekstrand-Hamrén (född 1996).

Vi fortsätter att vara en stimulerande plantskola för våra talanger där vi utbildar och ger dem de bästa förutsättningarna till att ta steget vidare till elitverksamhet. Förutom ovanstående spelare finns även andra spelare som gått vidare till andra elitklubbar, den största lysande stjärnan är Isaac Kiese Thelin som idag spelar i franska Bordeaux och har bl a ett SM-guld med Malmö FF, Champions League-matcher, guld i U21-EM och A-landskamper på meritlistan.

Vi har stora kullar med pojklag i vår ungdomsverksamhet, mellan ca 30-50 i respektive årskull mellan 5-16 år.

Vi ser nu med spänning mot framtiden! En framtid som är röd och blå!