• Div 1 nästa!

Efter en övertygande kvalseger där vi vinner mot Övik med 7-3 och 8-5 är vi nu kvalificerade till Herrar div 1 Norra nästa säsong. En stark avslutning på en säsong där vi i våra ljusa stunder varit seriens bästa lag men även haft en del djupa svackor. Riktigt roligt att få ta oss an den utmaningen nästa säsong! A-lag Herrar 20 mar 2023 1kommentar
  • Uppdatering.

Längesen det kommit en uppdatering härifrån. Vi har hunnit spela klart serien och även spelat 1 av 2 kvalmatcher. Vi möter Övik i ett dubbelmöte om en plats i div.1. Dom gjorde en bättre serie än oss och slutade 3 platser över oss i tabellen. Båda seriematcherna slutade med några bollars fördel till dom. Vi har gnuggat på senaste veckan och får utdelning på hårt jobb i den första matchen. Vinst med 7-3 efter en fin start hemma i Torvalla. Tim gör en fin match i mål, Lucas är het framåt med ett hat-trick och resten av truppen tar jobbet för varandra. Lördag 18/3 så spelar vi match 2 i Övik. Minst 60 minuters hårt jobb återstår. Vi ska ge allt vi har för att få kliva ett steg upp i seriesystemet! A-lag Herrar 12 mar 2023 0kommentarer
  • Klockarberget hemma 28/1

Möte mellan 2 lag i fin form som båda slåss om platser i kvalet. Vi tar ledningen efter 5 min, dock kvitterar dom en minut senare. Ytterligare 1 min senare så tar vi tillbaka ledningen. I slutet av perioden har vi lite flyt med en studs och vi går till första paus med 3-1 ledning. Andra perioden börjar med en reducering för dom, matchen står och väger lite men idag är vi bättre och kan trycka in 4 bollar till en stabil 7-2 ledning inför sista. Simon sätter en boll tidigt i 3:e och vi kan spela av matchen och får fylla på protokollet med några mål till. Sista perioden slutar 4-0 och 3 viktiga poäng in på kontot. Bra laginsats, fint kämpat av samtliga. Extra plus till Olle, Alex, Lucas och Theo. Resultat: 11-2 (3-1,4-1,4-0) Mål: Olle 5, Alex 4, Jacob, Simon. A-lag Herrar 31 jan 2023 0kommentarer