IBK SUNDSVALL
    Alfta Indians

Rapportera

Rapportera

Nu sparkar vi liv i Köks Johan Cupen igen och den kommer att gå av stapeln helgen den 2-3 september 2017 i Timrå Sporthall och en fullspäckad kiosk med mat och dryck finns att tillgå.
    Vår målsättning är att ha 8 lag fördelade i 2 grupper med ett A och ett B slutspel. Varje lag får 6 stycken matcher vardera. Matchtiden är 2*20 minuter rullande tid förutom den sista minuten i varje period. Vid oavgjort resultat i slutspelet tillämpas straffläggning 5 stycken vardera och därefter varsin tills en vinnare korats. I finalen är det först en 5 minuters sudden death innan straffläggningen får avgöra,
    Anmälningsavgiften är 2500:- där vinnaren får tillbaka pengarna.
    Anmälan görs till Christer Bergström på tel 0703287037 eller till mail kricka19@hotmail.com