Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Järfälla IBK Damer A

Följ

Damer A

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Järfälla IBK
Innebandy
Damer A

Kontaktinformation

Namn Järfälla IBK
E-post kansli@jarfallaibk.se

Om Järfälla IBK Damer A

Välkomna att vara med i Järfällas Damverksamhet!
Säsongen 2018/2019 har vi fokuserat på att förbereda en bredd inom föreningen där flera nivåer finns att erbjuda för våra medlemmar. Vi har startat ett nytt representationslag som kommer att spela i D3N med målet att klättra i seriesystemet. Många av tjejerna som står redo för kommande matcher har erfarenhet av högre seriespel men också stort intresse för träning i allmänhet. Som sportchef är jag väldigt nöjd med rutinen som spelarna besitter men framförallt den gemenskap vi redan hunnit bygga upp under försäsongen.
I denna verksamhet är innebandyglädjen i fokus där hela verksamheten håller ett tätt samarbete med en röd tråd. Vi har såklart kvar Dream Team Dam B där alla som vill ha innebandy som motion är välkomna. Även där erbjuds seriespel i D3S men vill man endast träna går det lika bra. Tillsammans med Huvudtränare Robert Svensson bygger vi även ut en bredare ledarstab där det finns platser att fylla. Vi öppnar upp igen efter sommaren för provträningar redan i mitten av augusti.
Välkommen att maila vid intresse. Sportchef jennyangleby@hotmail.com

Vi ses i höst!
/Jenny