• DM: Strand - Ilsbo

Ilsbo möter Strand i den andra gruppspelsmatchen i årets DM. Matchen spelas imorgon lördag på Glysis med matchstart kl 10:30. Ilsbo ställer upp med exakt samma lag som i senaste matchen mot Stugsund. A-lag Herrar 22 mar 0kommentarer
  • Söderhamn - Ilsbo SK 2-3 (1-1)

Ilsbo SK vann dagens DM match mot Söderhamn som för dagen var representerade av Stugsund. Ilsbo tog ledningen efter 10 minuter genom Patrik Pettersson, det kändes rättvist trots att Söderhamn bränt ett friläge tidigare. efter 25 minuters spel slår Söderhamn in 1-1 ett mål som eventuellt kunde vinkats av för offside. Det oavgjorda resultat stod sig halvleken ut. Efter 54 minuters spel tar Söderhamn ledningen, ett ledningsmål som absolut borde vinkats av för offside, som det först gjordes men flaggan togs ned och målet godkändes. Ilsbo flyttade upp spelet och i den 74 matchminuten kommer kvitteringen genom Hussein Husseini. Det skulle dröja ända till slutminuten innan Ilsbo´s Ali Yusefi blir nerdragen utanför straffområdet med en solklar frispark som följd. Ali tog hand om frisparken själv och slog in den i mål. Sammanfattnings vis var det en riktigt bra fotbolls match på ett kylslaget konstgräs A-lag Herrar 16 mar 0kommentarer
  • DM Premiär Söderhamn - Ilsbo SK

Idag öppnas grupp B i DM. Sveriges äldsta obrutna turnering! har spelats sedan 1905. Nu för tiden inleder ett gruppspel DM innan utslagnings matcherna börjar. Ilsbo SK spelar i Grupp B. Enkel möten kommer spelas och gruppvinnaren samt tvåan går vidare till kvartsfinal. I grupp B har vi Strands IF Näsvikens IK Söderhamns FF Ilsbo SK Idag spelar Söderhamn vs Ilsbo matchen spelas i Bergsjö på konstgräset med matchstart 15.00. Ilsbo´s motståndare Söderhamn har vunnit turneringen hela 21 gånger! Ifjol möttes lagen då bägge spelade i div IV. Ilsbo förlorade bägge matcherna 0-2, 0-5. Söderhamn vann div IV och spelar denna säsong i div III. Tidigare idag möter Strand - Näsviken i samma grupp. A-lag Herrar 16 mar 0kommentarer
  • Marma - Ilsbo 1-4 (1-3)

Ilsbo vann dagens träningsmatch mot Marma efter att slutresultatet skrevs till 1-4. Ilsbo´s mål gjordes av Emil Eliasson, Elias Finnström, Danne Wester samt Patrik Pettersson. En gedigen laginsats grundlade segern. Glädjande att se Marcus Carlsson & Emil Finnström var tillbaka på fotbollsplanen. Nästa match för Ilsbo är på Lördag då DM drar igång för vår del A-lag Herrar 10 mar 0kommentarer