• Truppförändringar

Två spelare lämnar Ilsbo SK. Daniel Eliasson kommer att spela med Åkersberga FC i div 3 i år. Helt naturligt då Daniel bor i Stockholm. Anton Flodin återvänder till juniorspel med Strands IF. Det gick helt enkelt inte att representera två olika föreningar samtidigt pga att juniorlaget ska spela i en nationell serie. Vi önskar båda två lycka till och välkommen tillbaka nästa säsong. A-lag Herrar 28 mar 0kommentarer
  • Strand - Ilsbo 0 - 3

Ilsbo vann dagens match i DM över Strand med 0 - 3 (0 - 0) Målskyttar: Ali Yusefi, Hossein Hosseini och Erik Östlund Första halvlek var en tempofattig historia där inga chanser skapades åt något håll. Strand hade lite mera boll men man fick alltid spela på utidan av ett kompakt Ilsbo. Andra halvlek var betydligt bättre. Ilsbo tog ledningen i den 50:e minuten genom Ali Yusefi. Kort därefter utökade Ilsbo ledningen till 0 - 2 när Emil Eliasson frispelade Hossein Hosseini mitt i skottsektorn. I den 76:e minuten avgjorde Ilsbo matchen genom Erik Östlunds 0 - 3 mål. Det var ett fint solonummer där Erik tog bollen på egen planhalva och sprang ifrån alla Strandare och placerade in bollen vid stolproten. Sammanfattningsvis så var det här en fullkomligt rättvis seger för Ilsbo. Tränare Westers taktik fungerade klockrent och Strand var aldrig riktigt nära den här dagen. Hemmalaget hade inte ett enda farligt skott eller läge på hela matchen och stabile Jonte Berg i Ilsbomålet hade en lugn förmiddag. Strand kom inte i närheten av straffområdet och Ilsbo höll hela tiden ett trubbigt hemmalag på utsidan. Mycket kul att alla 17 spelare fick speltid den här dagen. Många var bra men extra plus till Erik Östlund! Plus även till juniorerna Ludvig Edlund och Nils Åström som hoppade in och visade att dom blir att räkna med ju mer säsongen lider! A-lag Herrar 23 mar 0kommentarer
  • DM: Strand - Ilsbo

Ilsbo möter Strand i den andra gruppspelsmatchen i årets DM. Matchen spelas imorgon lördag på Glysis med matchstart kl 10:30. Ilsbo ställer upp med exakt samma lag som i senaste matchen mot Stugsund. A-lag Herrar 22 mar 0kommentarer
  • Söderhamn - Ilsbo SK 2-3 (1-1)

Ilsbo SK vann dagens DM match mot Söderhamn som för dagen var representerade av Stugsund. Ilsbo tog ledningen efter 10 minuter genom Patrik Pettersson, det kändes rättvist trots att Söderhamn bränt ett friläge tidigare. efter 25 minuters spel slår Söderhamn in 1-1 ett mål som eventuellt kunde vinkats av för offside. Det oavgjorda resultat stod sig halvleken ut. Efter 54 minuters spel tar Söderhamn ledningen, ett ledningsmål som absolut borde vinkats av för offside, som det först gjordes men flaggan togs ned och målet godkändes. Ilsbo flyttade upp spelet och i den 74 matchminuten kommer kvitteringen genom Hussein Husseini. Det skulle dröja ända till slutminuten innan Ilsbo´s Ali Yusefi blir nerdragen utanför straffområdet med en solklar frispark som följd. Ali tog hand om frisparken själv och slog in den i mål. Sammanfattnings vis var det en riktigt bra fotbolls match på ett kylslaget konstgräs A-lag Herrar 16 mar 0kommentarer
  • DM Premiär Söderhamn - Ilsbo SK

Idag öppnas grupp B i DM. Sveriges äldsta obrutna turnering! har spelats sedan 1905. Nu för tiden inleder ett gruppspel DM innan utslagnings matcherna börjar. Ilsbo SK spelar i Grupp B. Enkel möten kommer spelas och gruppvinnaren samt tvåan går vidare till kvartsfinal. I grupp B har vi Strands IF Näsvikens IK Söderhamns FF Ilsbo SK Idag spelar Söderhamn vs Ilsbo matchen spelas i Bergsjö på konstgräset med matchstart 15.00. Ilsbo´s motståndare Söderhamn har vunnit turneringen hela 21 gånger! Ifjol möttes lagen då bägge spelade i div IV. Ilsbo förlorade bägge matcherna 0-2, 0-5. Söderhamn vann div IV och spelar denna säsong i div III. Tidigare idag möter Strand - Näsviken i samma grupp. A-lag Herrar 16 mar 0kommentarer