• Ilsbo SK - Näsvikens IK 2-0 (1-0)

Ilsbo SK mötte under eftermiddagen Näsvikens IK i den avslutande DM matchen. Hemmalaget var redan klara för slutspelet medan Näsviken inte skulle klara ett avancemang oavsett slutresultat. Så matchen sågs som en bra träningsmatch från bägge lagen. Ilsbo tog ledningen efter 10 minuters spel, hemmalaget tilldömdes en frispark efter Nikens mittback bryskt tog ned en Ilsbo spelare 5 meter utanför straffområdet. Ali slog frisparken direkt i mål. Samme Ali hade ett skott i stolpen endast 2 minuter senare. Det skulle dröja ända till 59 matchminuten innan Ilsbo ökade på till 2-0 genom Johnny som fick chansen som forward denna eftermiddag. Ytterliggare en mycket bra laginsats lade grunden till segern och Ilsbo SK tog hem gruppen med 9 poäng av 9 möjliga. A-lag Herrar 13 apr 0kommentarer
  • DM: Inför Ilsbo - Näsviken

Ilsbo möter Näsviken i den sista gruppspelsmatchen i DM. Matchen spelas imorgon lördag på Glysis med matchstart kl 17:00. Ilsbo är redan klara för avancemang till kvartsfinal medans Näsviken, som inlett med två förluster är ute ur årets DM. Den här matchen betyder inget för fortsatt DM spel men den är otroligt viktig inför kommande seriespel. Båda lagen vill nog göra en bra match och sätta sig i respekt då man möts redan i omgång fyra den 18:e maj. Det är för övrigt Ilsbos första hemmamatch för säsongen då man inleder seriespelet med tre raka bortamatcher. Välkomna till Glysis på lördag kl 17:00 A-lag Herrar 12 apr 0kommentarer
  • Joker April

Grattis säger vi till innehavaren av nr 21 som vann månades jokerdragning A-lag Herrar 7 apr 0kommentarer
  • Truppförändringar

Två spelare lämnar Ilsbo SK. Daniel Eliasson kommer att spela med Åkersberga FC i div 3 i år. Helt naturligt då Daniel bor i Stockholm. Anton Flodin återvänder till juniorspel med Strands IF. Det gick helt enkelt inte att representera två olika föreningar samtidigt pga att juniorlaget ska spela i en nationell serie. Vi önskar båda två lycka till och välkommen tillbaka nästa säsong. A-lag Herrar 28 mar 0kommentarer
  • Strand - Ilsbo 0 - 3

Ilsbo vann dagens match i DM över Strand med 0 - 3 (0 - 0) Målskyttar: Ali Yusefi, Hossein Hosseini och Erik Östlund Första halvlek var en tempofattig historia där inga chanser skapades åt något håll. Strand hade lite mera boll men man fick alltid spela på utidan av ett kompakt Ilsbo. Andra halvlek var betydligt bättre. Ilsbo tog ledningen i den 50:e minuten genom Ali Yusefi. Kort därefter utökade Ilsbo ledningen till 0 - 2 när Emil Eliasson frispelade Hossein Hosseini mitt i skottsektorn. I den 76:e minuten avgjorde Ilsbo matchen genom Erik Östlunds 0 - 3 mål. Det var ett fint solonummer där Erik tog bollen på egen planhalva och sprang ifrån alla Strandare och placerade in bollen vid stolproten. Sammanfattningsvis så var det här en fullkomligt rättvis seger för Ilsbo. Tränare Westers taktik fungerade klockrent och Strand var aldrig riktigt nära den här dagen. Hemmalaget hade inte ett enda farligt skott eller läge på hela matchen och stabile Jonte Berg i Ilsbomålet hade en lugn förmiddag. Strand kom inte i närheten av straffområdet och Ilsbo höll hela tiden ett trubbigt hemmalag på utsidan. Mycket kul att alla 17 spelare fick speltid den här dagen. Många var bra men extra plus till Erik Östlund! Plus även till juniorerna Ludvig Edlund och Nils Åström som hoppade in och visade att dom blir att räkna med ju mer säsongen lider! A-lag Herrar 23 mar 0kommentarer