Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-12

Följ

P-12

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Träningsmatcher

Match

IK Wormo blå

Exan, 5-mannaplan
10 maj 2020
12:00

Landskrona BoIS

Referat

Referat: IK Wormo blå - Landskrona BoIS

Morgonen började för Lindas del i en mycket lugn takt och hon satt och tog en kopp kaffe när telefonen ringde och det var Esma, BOIS' tränare. "Hej var är ni - skulle vi inte spela 10.00?" var frågan och Linda höll på att sätta kaffet i halsen. Det visade sig att för en gångs skull hade Linda inte förvirrat till det ;) - utan BOIStränaren Claudio. PUH!

Molnigt men under dagens lopp försökte solen trycka igenom - och det blev även tryckande varmt.

Wormo vit gick ut först och matchen blev en spännande historia där de randiga och blåa visade de vuxna hur roligt det är med fotboll. Många spännande anfall, brytningar, räddningar och mål. Linda kunde också konstatera att vissa har tränat mindre än andra - och det syns när man spelar match - något att tänka på! Idag visade Elmin sin snabbhet på kanten och kom också genom och strutade några gånger! Shata hade som vanligt några vansinnigt hårda skott mot mål. Otroligt roligt och spännande!

Wormo blå kom ut härnäst och både randiga och blåa killar visade på nytt upp fotboll när den är som bäst. De blå visade upp vad vi tränat på - passningsspel från mål, vårda boll med två tillslag och framåt framåt! Man kan inte vara mer än nöjd som tränare när man står på linjen!

Fika tillsammans efteråt och BOISkillarna och Wormokillarna har en idé om vad vi ska göra - eller kanske rättare sagt vad föräldrarna ska göra lite längre fram här på vårkanten. Vi återkommer föräldrar ;)!!

Tack för en fantastisk fotbollshelg!! KRYA PÅ DIG BJÖRN!!!

Andra möten i serien

lör 18 apr 2020, 12:00 Landskrona BoIS - IK Wormo blå
lör 25 apr 2020, 12:00 IK Wormo blå - Landskrona BoIS
lör 2 maj 2020, 12:00 Landskrona BoIS - IK Wormo blå