Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-12

Följ

P-12

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
IK Wormo
Fotboll
P-12
Tabell
Lag M V O F P
1 IK Wormo 1 0 1 0 1
2 IK Wormo P11 1 0 1 0 1

Match

IK Wormo P11

0 - 0
Exans konstgräs
8 februari 2020
10:00

IK Wormo

Referat

Referat: IK Wormo P11 - IK Wormo

Strålande, krispig dag där himlen var delvis blå! Linda lyckades pallra sig upp från soffan som varit hennes tillflyktsort de senaste två dygnen. För säkerhets skull febernedsättande till frukost och mycket kläder - ingen fara att vara utomhus med vare sig feber eller halsont! Av någon anledning höll alla föräldrarna sig på avstånd ;) - och spelarna fick inte komma nära.
Inte många från P11-laget men det löste P12 med att erbjuda Max (givetvis med en dyr övergångssumma) som ställde upp och kämpade med 11:orna.

Fotboll när det är som bäst! En massa killar, som är i samma klubb, är kompisar, men som kan skilja på när det blir allvar i en match för att sedan tacka och dra ramsa tillsammans! Fantastisk upplevelse en vacker skånsk vinterdag!

Om någon undrar: vad är pedagogiken i detta (för den finns alltid någonstans under ytan): Jo, när man möter ett lag som är ett år yngre, går det ofta lite långsammare - vilket gör att man får ett större utrymme som spelare att träna på lite mer svåra grejor, som man kanske inte alltid hinner med när allt går fortare. En svårare dribbling, lite mer passningsspel, tid för att tänka spelupplägg etc. Det behövs ibland ett lugnare tempo för att "sätta" vissa bitar och en sådan här match är ett ypperligt tillfälle! Man känner att man klarar av en massa - vilket automatiskt ger en självförtroendeboost!

Vad gäller när man möter ett år äldre då? Jo här tränar man på ett snabbare flöde - allt går fortare framförallt ens egna val, man hinner inte reflektera så mycket. Det fysiska blir också lite hårdare och något man behöver möta ibland för att "känna på" och framförallt se var man själv står i en närkamp. Här får man också en självförtroendeboost om man känner att man hinner med - och hinner man inte med - kan man trösta sig med att "de är ett år äldre". En win-winsituation alla gånger. Vi ser framemot flera sådana träningsmatcher! /Linda (tillbaka i soffan men på tillfriskning)
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Elmin Hasic 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

sön 24 nov 2019, 09:45 IK Wormo - IK Wormo P11