22 april 2017
10:00

Borstahusens BK

Referat: IK Wormo Vit - Borstahusens BK

Jaa...jag är lite osäker på resultatet - som vanligt räknar jag inte det alls - det blev antingen 3-1 eller 4-1. Efter en stormig natt kom solen med en iiiiisande vind.Pga dubbelbokningen hade vi delat på laget och några fick åka till Råå Resterande nio killar stannade på Exan. Jepp - ytterligare en match med få avbytare = mycket spel för de deltagande. OCH VILKET SPEL!!! Första halvlek i motvind spelade killarna fantastiskt passningsspel. 1-1 stod det länge och i halvlek hade de blå tio skott på mål och de röda tre. Bra målvaktsinsatser från båda håll i övrigt (Davud stod stadigt i vårt). Dock kändes det som att killarna kunde lägga in en ytterligare växel - och det var precis vad de gjorde TROTS få byten. Ayhem ställde sig mellan stolparna och visade att vi har många målvaktstalanger i vårt lag! BBK åt sig in mer och mer och skottstatistiken stannade på 10-7 till Wormo. Som förvaltade sina chanser lite bättre. Olle satte en säker straff. Killarna räddade ett mycket bra skott med en vacker mur. OCH........när BBK hade hörnor fungerade markeringarna fantastiskt! Det är en fröjd att stå på linjen och se att det vi kör på träningarna - håller på matcherna! Mycket bra jobbat idag!