Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P08-09 BLÅ/VIT

Följ

P08-09 BLÅ/VIT

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Tabell
Lag M V O F P
1 IK Wormo blå/vit 6 1 2 3 5
2 Ramlösa Södra IF vit 1 1 0 0 3
3 Klippans FF grön 1 1 0 0 3
4 Hittarps IK vit 1 1 0 0 3
5 Mörarps IF 1 0 1 0 1
6 Kågeröd BoIF/Röstånga IS 1 0 1 0 1
7 Eskilsminne vit 0 0 0 0 0
8 Stattena IF 0 0 0 0 0
9 Åstorps FF blå 0 0 0 0 0
10 Ljunbgyheds IF 1 0 0 1 0

Match

Ramlösa Södra IF vit

11 - 3
Ättekulla IP
12 oktober 2019
11:00

IK Wormo blå/vit

Referat

Referat: Ramlösa Södra IF vit - IK Wormo blå/vit

Det regnade heeeela natten men som väl var klarnade upp under morgontimmarna. Transport upp till Ättekulla IP med en bunke glada killar. Sa jag att det regnat? Ramlösa ville verkligen spela på gräs - vilket vi också vill, och ja......jag tror inte deras gräsplan blir sig själv på ett tag :). Under uppvärmningen konstaterade killarna att det var halt, och man blev lerig. Matchen blåstes igång och ........på väldig kort tid rullade Ramlösa in tre bollar. Det var små, individuella misstag som egentligen gjorde det - dock fick Ramlösa betydligt fler bollar på mål. Och så plötsligt bara händer det.......på vänsterkant, passning, passning och passning och passning och Antonio sätter den! Jag förklarade för killarna att det där spelet gjorde min dag!

Andra perioden avslutades med att vi hade fler bollar på mål, men precis i sista minuten fick Ramlösa in ett två mål medan vi bara fick in ett. Men en helt annan spelbild denna period och mycket jämnare. Robert gjorde flera fantastiska uppspel från sin backkant.

Tredje perioden och..... Ramlösa körde på med ett onetouchsystem - mycket snabba passningar och killarna föll tyvärr i fällan att springa efter boll istället för att täcka spelare...om och om igen. Några snygga genombrytningar gjordes - Jonathan och Agon sprang säkert ett maraton! Men det höll inte och det rullade lätt in sex bollar bakom Oliwer - som räddade otroligt många skott också! Skottstatistiken blev ganska jämn sista perioden.....men.......vi fick inte in våra bollar - det blev som tröst ytterligare ett mål. Spel utan boll är svårt och vi fortsätter att träna på! MYCKET leriga killar som åkte hemåt - så ska det se ut när man har spelat :)!