Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Sirius FK P-03

Följ

P-03

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Läs mer om vår cookie policy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
IK Sirius FK
Fotboll
P-03

Osäkert om Sirius P03 finns kvar 2018

3 okt 2017 1203 visningar 6 kommentarer
3 okt 2017 1203 visningar 6 kommentarer
Einar Brekkan Tränare
 • 3 okt 2017 Johan Carlström

  Oavsett vad som än händer så vill vi tacka er ledare för ett fantastiskt fint arbete . Helt övertygad att killarna hittar sina miljöer att spela i även nästkommande år, det har de alla förutsättningar till och att ni ledarna hittar något skoj att hålla på med.

  Rapportera

  Rapportera

 • 3 okt 2017 Andreas Tornberg

  Tragiskt att det ska behöva sluta på det här sättet och att inte föreningen bättre kan ta hand om alla de talanger som finns i klubben. Med samarbete mellan Ungdom och Akademi hade man lätt kunnat fortsätta ett år till och skapa en utvecklande miljö för alla, inte bara för de som enbart brinner för fotboll. Detta gör tyvärr bara att flera kommer välja annan idrott tidigare än vad de hade tänkt sig. Stort tack till er ledare och framför allt Einar för allt som ni gjort för de här killarna!

  Rapportera

  Rapportera

 • 3 okt 2017 Pernilla Öhngren

  Stort tack Einar och alla andra för allt arbete ni lagt ner genom åren och ert fantastiska engagemang. Tråkigt att det ska behöva sluta såhär.

  Rapportera

  Rapportera

 • 3 okt 2017 Hasse Danielsson

  Hur än det här slutar så kan ni ledare vara stolta över hur ni bedrivit och bedriver verksamheten, dom killar som haft förmånen att vara med kan alla känna sig lyckligt lottade.

  Rapportera

  Rapportera

 • 3 okt 2017 Zeinab Ali

  Stort tack till Einar och alla andra som har tagit hand om våra barn tråkigt att det ska behöva slutar på det här sättet men hur som helst ska ni tränare vara stolta över hur ni har bedrivit verksamheten . Stort tack till Einar för att du gav Yasir chansen för att börjar i Sirius 03 eftersom hans förra lag fungerade inte . Yasir har känt sig välkommen av dig och lag kamrater .

  Rapportera

  Rapportera

 • 3 okt 2017 Natasha Djordjevic

  Stort tack till Einar och alla andra tränare

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in
Senast uppladdade video
Ingen video uppladdad Logga in och ladda upp ert första klipp
Senast uppdaterade album
Sirius P03 2012-2017 155 bilder