• Premiärvecka!

På fredag inleder herrlaget säsongen 2024 med stentuff hemmamatch mot storsatsande Vänersborgs FK. Vi ses på Lunnevi! Herrlaget 25 mar 0kommentarer
  • Tufft genrep

Idag spelade vi genrep inför långfredagens seriepremiär och tog oss an tufft motstånd i form av FC Trollhättan. Första Mardrömsstart när hemmalaget tar ledningen redan i minut 4 efter ett felpass i eget straffområde. Vi är ändå ganska pigga och modiga första kvarten och visar fina intentioner med bollen. Hemmalaget tar dock över matchen därefter och 2-0 kommer i minut 16 på ett skott utifrån. Vi får jaga mycket boll under resten av halvleken och 3-0 kommer precis innan paus efter ett inspel från kanten som stöts i mål från nära håll. Andra Vi startar även denna halvleken ganska piggt men FCT tar sedan över taktpinnen igen. 4-0 kommer i minut 58 efter en omställning där vi är för ”snälla” och inte får stopp på kontringen i tid. Därefter spelar hemmalaget av tid och vi får försvara en hel del. Inga fler mål blir det. Sammanfattning En tuff genomkörare för oss mot bra motstånd. Vi släpper in två billiga mål innan 20 spelade minuter vilket såklart inte fungerar mot såpass bra motstånd. Vi får ladda om och sikta på seriepremiären på Långfredagen. Då gästar storsatsande Vänersborgs FK Lunnevi för en het drabbning. Matchstart 14.00. Väl mött då! Laget: William Antic Tim Skogsberg(77) Ali Bazzi Arvid Bergman Oscar Fransson(45) William Jensen Felix Ekblad(k) Erik Lundmark(45) Ismail Talic Timmie Salén(45) David Larsson Avb: Alfred Larsson, Edvin Ahlqvist(77), Anton Hellborg(45), Sidney Denis, Viktor Johansson(45), Albin Durguti(45), Axel Johansson Herrlaget 23 mar 0kommentarer