• Oavgjort borta mot Herrestads AIF

Elsa avslutade två fina anfall med att säkert placera in bollen bakom hemmalagets målvakt. Herrestads AIF - IF Viken 2-2 (1-1) Vi får med oss en poäng hem i bortamötet mot Herrestad men är inte nöjda. Vi gick för vinst och skapade tillräckligt med chanser för att vinna matchen. Alla strävar på men spelet präglas av en hel del tappade bollar, otaimade pass samt förlorade dueller. Vi tar ledningen två gånger men hemmalaget visar god moral och krigar på och hittar två reduceringar på fasta situationer tyvärr. Vi laddar för en bra träningsvecka och ser fram emot söndagens hemmamatch mot Frisco. A-lag Damer för 12 dagar sedan 0kommentarer
  • Vinst för Juniorlaget i premiären

I lördags var det seriestart för vårt juniorlag som spelar i F 15-19 serien i Värmland. IF Viken - IFK Skoghall 4-0 (3-0) Laget gör en fin insats i en tempofylld och välspelad match på Mossängen. De ljusblå hittar många fina kombinationer och skapar målchanser matchen igenom. Skoghall skapar också några vassa chanser men vår målvakt Stella gör flera fina ingripanden och vi håller nollan i premiären. En välförtjänt vinst efter en bra insats av alla. Lite extra plus till våra yngsta lirare födda 2009 (Hilma, Agnes, Milla och Emmy) som visar framfötterna. Nästa match möter vi Qbik på bortaplan. målskyttar Alva x2 Vendela Agnes A-lag Damer för 12 dagar sedan 0kommentarer
  • Vinst mot Eriksberg IF

Eriksbergs IF - IF Viken 1-4 (0-1) Jobbig match i Göteborg (Rosenhill IP , Hisingen). Eriksberg börjar bra och har initiativet i matchen under hela första halvlek. Vi har svårt att hitta rätt men lyckas ändå hålla ihop försvarsspelet där backlinjen gör en riktigt stark insats. I slutet av första får vi även till ett fint anfall, är effektiva och går till halvtidsvila med en 1-0 ledning. I andra halvlek kuggar vi i varandra bättre, har mer bollinnehav och visar kvalite. Inom loppet av 15 minuter har vi dundrat in tre långskott och stänger matchen. Ännu en stark insats av laget. målskyttar: Elsa Adina Åsa Wilma A-lag Damer för 16 dagar sedan 0kommentarer