• Gå med i IF Stjärnans 500-klubb

IF Stjärnans 500-klubb är en klubb där man som privatperson kan stödja fotbollens verksamhet genom att sponsra med 500 kronor för ett år. För att visa vår tacksamhet gör IFS följande för 500-klubbens medlemmar: • Bjuder på gratis inträde på alla hemmamatcher i seriespelet. Man blir dessutom bjuden på kaffe och kaka vid A- lagets alla hemmamatcher. • Publicerar namnen på 500-klubbens medlemmar ute på Örnehed och här på hemsidan. • Får en inbjudan till den årliga avslutningsfesten. Vill du vara med i IFS 500-klubb? Ta då kontakt med Christoffer Nilsson på 070-9314691 så berättar vi mer. Eller sätt in pengar på bank.giro 5710-9555 (märk insättning med namn) eller via swish till nr 123 669 66 94. Herrar 25 mar 0kommentarer
  • Referat: IF Stjärnan - Fårbo FF

Tyvärr nådde vi inte alls upp i nivå i lördagens avslutande cupmatch mot Fårbo. Underläge 3-0 redan i mitten av första halvlek. Då gjorde vi lite justeringar vilket ledde till en något jämnare match och resultatet stod sig till halvtid. Andra halvlek slutar 1-1 efter att vi gjort mål på straff genom Nisse. Det är bara att ta mig sig lite lärdomar från matchen, men själva matchen är bara att glömma och se fram emot nästa. Herrar 25 mar 0kommentarer
  • Sista gruppspelsomgången av Toyota Cup

Imorgon lördag 23 mars klockan 10 spelas sista avgörande gruppomgången av Toyota Cup då vi möter Fårbo på Arena Oskarshamn. Varmt välkomna! Herrar 22 mar 0kommentarer
  • Referat: IF Stjärnan - IF Hebe

Gårdagens cupmatch mot IF Hebe slutade med seger, 5-2. Vi inledde matchen svagt vilket resulterade i att Hebe tog ledningen med 2-0 efter en kvart. Men sen tog vi tag i matchen och lyckades både reducera och kvittera innan paus. I andra halvlek lyckades vi göra ytterligare tre mål och höll tätt bakåt. Nu väntar en sista avgörande match mot Fårbo nästa lördag. Gårdagens målskyttar var Putte, Jeppe och Theo som stod för ett hattrick! Herrar 17 mar 0kommentarer
  • Andra omgången av Toyota Cup

Imorgon lördag klockan 12:00 spelas den andra omgången av Toyota Cup då vi gästas av IF Hebe. Ett lag som i förra omgången besegrade Fårbo. Matchen spelas på Ernemars konstgräs, varmt välkomna! Herrar 15 mar 0kommentarer
  • Referat: IF Ariel - IF Stjärnan

Gårdagens match mot IF Ariel slutade med en 1-0 seger. En bra match för att vara årets absolut första. Många fina kombinationer i matchen, och med lite bättre skärpa hade det blivit något större siffror. Men det finns mycket positivt att ta med sig från matchen och även saker att förbättra. Matchens mål gjordes på hörna i slutet av matchen genom Emil Ulmborg. Herrar 10 mar 0kommentarer