• Referat: IF Ariel - IF Stjärnan

Vi avslutade vårsäsongen med en ny trepoängare efter seger borta mot IF Ariel med 4-3! En match där vi inte riktigt kom upp i nivå alls under 90 minuter, men vi har ändå en stabil 4-2 ledning med knappa mituterna kvar av matchen. Men ett derby är alltid ett derby, hemmalaget reducerar ett par minuter innan 90 och får en straff på tilläggstid. Men då kliver David fram och räddar straffen och förtjänar självklart hjälmen! Våra målskyttar var Gabbe, Hugo och Theo (som nu har gjort 14 st!). Vi går till sommaruppehåll med tre sköna segrar i ryggen, vilket vi ska bygga vidare på i höst! Ta hand om er i sommar så ses vi den 9e augusti igen! Herrar 1 jul 0kommentarer
  • Referat: Fågelfors IF - IF Stjärnan

Bortamatchen mot Fågelfors slutade med en mycket sur förlust med 1-0. Vi fick vår målvakt utvisad efter en ca halvtimme, men trots en man mindre resterande delen av matchen stod vi upp mycket bra och skapade tillräckligt för att både få med oss en och tre poäng! Det finns mycket positiv att ta med sig från den här matchen trots att det hade känts betydligt bättre om vi fått med oss poäng. Herrar 25 jun 0kommentarer
  • Referat: IF Stjärnan - Djursdala SK

Det blev seger i gårdagens hemmamatch mot Djursdala med 4-3! Vi inledde matchen piggt och tog tag i taktpinnen direkt, men efter en halvtimmes spel tog bortalaget tillvara på slarv i backlinjen och tog ledningen med 1-0. Men bara några minuter senare kvitterade vi på en hörna. I början på andra halvlek får tyvärr Djursdala göra lite vad de vill, de gör två mål och tar ledningen med 3-1 innan vi vaknar till och kommer tillbaka in i matchen. Sista halvtimmen skapar vi mångra bra lägen och både reducerar och kvitterar innan vi fullbordar vår vändning i den 87e minuten. Starkt att komma tillbaka trots att spelet inte riktigt stämde för dagen. Våra målskyttar var Robin x2, Theo och Jimmie. Robin utsågs självklart till matchens arbetare efter en mycket bra insats bakåt men även för sina två mål framåt! Herrar 25 jun 0kommentarer
  • Hemmamatch mot Djurdala SK

Ikväll är det dags för en ny hemmamatch, denna gång gästas vi av Djursdala SK, ett lag som vi förlorade mot i premiärmatchen. Känslan är bra i laget efter förra veckans hemmaseger, men vi ser gärna att ni kommer ut i kvällssolen och hejar fram laget i jakten på en ny trepoängare! Matchens bollsponsor är XL BYGG OSKARSHAMN Inträde 40 :- Varmt välkomna! Herrar 24 jun 0kommentarer
  • Referat: IF Stjärnan - IFK Tuna

Glad midsommar! ?? I onsdagens hemmamatch mot IFK Tuna var de lite proppen ur. Vi vann matchen med hela 8-3, trots svajig inledning och underläge med 2-1 efter 20 minuter. Men sen tar vi tag i matchen och vänder på den innan paus till ledning med 3-2. I andra halvlek kör vi bara på och målen fortsätter att rulla in. Våra målskyttar var Jeppe, Hugo, Robin och vår FEM-målskytt Theo som självklart fick hjälmen! ?????????? nu firar vi midsommar i helgen så ses vi på måndag då Djursdala kommer på besök! Herrar 21 jun 0kommentarer
  • Hemmamatch mot IFK Tuna

Imorgon onsdag 19/6 klockan 19:00 är det äntligen dags för hemmamatch igen! IFK Tuna står som motståndare, så vi kan återigen räkna med en tuff match, men vi är redo att bygga vidare på förra matchen, då vi började få saker på plats. Matchens bollsponsor är MOMENTUM Inträde 40 :- Varmt välkomna! Herrar 18 jun 0kommentarer