Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ifö Bromölla IF A/U-lag

Följ

A/U-lag

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Träningsmatcher A

Match

Ifö Bromölla IF

1 - 1
Strandängens IP (A-plan)
1 april 2017
14:00

Älmhults IF

Referat

Referat: Ifö Bromölla IF - Älmhults IF

Ifö/Bromölla IF – Älmhults IF 1 - 1 (1-0)

Gräspremiär på Strandängens A-plan på lördagseftermiddagen då våra svartvita gästades av seriekollegan Älmhults IF.
Matchen kom att sluta oavgjort efter hemmaledning i halvtid med 1-0.
Inledande kvarten var en jämn historia med lite halvchanser åt båda håll bland annat så var André Reinoldsson milimetrar från att kunna styra in ett perfekt inlägg från Elyas Bouazaine i 12:e minuten.
Två minuter senare var det Älmhult som fick chansen efter en omställning där en forward ren med Filip Nilsson i hemmakassen fick avslutet utanför.
Efter detta tog våra svartvita allt mer över matchen och bollinnehav och trycket mot Älmhults försvar ökade allt mer.
Utdelning skulle också komma då Marcus Andersson i 30:e minuten hittade Robert Ancker-Book med ett instick som elegant fintade bort gästernas målvakt innan bollen kyligt placerades in i nät till hemmaledning 1-0.
Två minuter senare var det nära igen, nytt inspel från Marcus Andersson som denna gång hittade Kim Thörnberg som fick till ett fräsande avslut som strök överliggaren.
I 34:e minuten fick vi åter uppleva nätrassel då André Reinholdsson rundade målvakten men kom i snäv vinkel och istället lyfte bollen mot bakre delen av straffområdet dä Kim Thörnberg befann sig och med en mäktig bicykletas forcerades bollen in i mål, men assisterande domares flagga höjdes och målet underkändes för offside.
Sista 30 av första halvlek gick klart till hemmalaget och gästerna hade svårt att finna några öppna vägar upp i banan. En klart godkänd insats av hemmagrabbarna, är det något ytterligare man kunde önska så vore det i så fall effektivare utdelning i form av mål med sådant bollinnehav.
Andra halvlek hann inte mer än börja förrän Älmhult drog för fullt mot hemmalagets mål och uppenbarligen hade inte våra svartvita riktigt hunnit hämta sig från halvtidsvilan för något större motstånd stötte man inte på och via ett distinkt skott strax utanför straffområdet kunde bollen tryckas upp i nättaket bakom en chanslös Filip Nilsson och vi hade hastigt och mindre lustigt sett med hemmaögon 1-1 i matchen.
I 53:e minuten fick André Leandersson ett bra läge inne i boxen att åter ge svartvitt ledningen i matchen men i avgörande ögonblick studsade bollen förrädiskt och avslutet kunde täckas ut till en hörna.
Hemmalaget tappade nu initiativet i matchen och gästerna fick matchen dit man ville med mycket kämpa och långa uppspel.
Det riktigt heta målchanserna skulle lysa med sin frånvaro fram till slutkvarten då några riktigt bra chanser skulle skapas från båda lagen.
I 75:e minuten stressar André Reinholdsson en täckande försvarare till att peta ut bollen till en hörna.
Denna slogs in i boxen av Kim Thörnberg där Robin Cederberg fick en fot på bollen som dock på mållinjen kunde rensas upp i banan.
I 87:e minuten är hela svartvita laget på väg upp i anfall då ett olyckligt bolltapp ger gästerna möjlighet till omställning, vilket man för övrigt är skickliga på, men då Filip Nilsson i hemmakassen ser vad som är på väg att hända rusar han påpassligt ut och ”gör sig stor” och räddar bollen från påhälsning i mål.
Ytterligare två heta chanser skulle vi hinna med, minuten efter tidigare chans för Älmhult slarvas det åter med bollen hos hemmalaget när man är på väg upp i anfall och en blixtrande omställning tvingade åter Filip Nilsson till en bra räddning.
Matchens sista chans skulle gå till hemmalaget när Pontus Axelsson i 90:e minuten blev bryskt nergjord strax utanför straffområdets högra del.
Robin Cederberg hittade med ett perfekt inspel Fredrik Johansson i bakre delen av straffområdet men avslutet precis på ”fel” sida stolpen och matchen kom att sluta oavgjort med siffrorna 1-1.
Sett till chansfördelning under matchen får resultatet betraktas som rättvist, då det dessutom var första matchen på naturgräs för säsongen var det en okej och godkänd tillställning från båda lagen.
Vill ändå framhålla unge vänsterbacken i hemmalaget Elyas Bouzaiene (spelade i fjol i division 6) som går från klarhet till klarhet i såväl försvarsarbetet men även i sin uppoffrande medverkan i anfallspelet.

Målskytt Ifö: Robert Ancker-Book.

Ifö´s lag:,
Filip Nilsson, Fredrik Palmgren, Andreas Johansson, Robin Cederberg, Elyas Bouzaiene, Marcus Andersson, Kim Thörnberg, Robert Ancker-Book, Marcus Andersson, Mohammed Al Farhan, André Reinholdsson.
Pontus Axelsson, Zehrudin Jusopovic, Pierre Ohlsson, Fredrik Johansson, , Anton Magnusson, Adam Winnberg.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Robert Ancker Book 1 1 0 0 0 0
Marcus Andersson 1 0 1 0 0 0
Adam Winnberg 1 0 0 0 0 0
Amar Kulic 1 0 0 0 0 0
André Leanderson 1 0 0 0 0 0
André Reinholdsson 1 0 0 0 0 0
Andreas Johansson 1 0 0 0 0 0
Anton Edlund 1 0 0 0 0 0
Anton Magnusson 1 0 0 0 0 0
Calle Nilsson 1 0 0 0 0 0
Elyas Bouzaiene 1 0 0 0 0 0
Filip Pihl 1 0 0 0 0 0
Fredrik Johansson 1 0 0 0 0 0
Fredrik Palmgren 1 0 0 0 0 0
Haris Jusupovic 1 0 0 0 0 0
Kim Thörnberg 1 0 0 0 0 0
Max Pettersson 1 0 0 0 0 0
Mohammed Al Farhan 1 0 0 0 0 0
Oscar Lundquist 1 0 0 0 0 0
Pierre Ohlsson 1 0 0 0 0 0
Pontus Axelsson 1 0 0 0 0 0
Robin Cederberg 1 0 0 0 0 0
Sebastian Valentinsson 1 0 0 0 0 0
Zehrudin Jusupovic 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Filip Nilsson 1 0 0 0 1 0 0 0
Kristian Önnervik 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng